Terug naar Wauw, zo ziet de iPhone 14 Pro eruit (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wauw, zo ziet de iPhone 14 Pro eruit (video)

Door Sven Lamers26 augustus 2022 11:432 min. leestijd0

Het duurt geen twee weken meer totdat de iPhone 14 gepresenteerd wordt. Tot die tijd kun je een hoop lekken verwachten. De eerste zijn nu op het Chinese Weibo verschenen, in de vorm van foto’s en video’s van de iPhone 14 Pro!

Always-on-scherm iPhone 14 Pro

iPhone 14-event

Op 7 september is het zover, dan presenteert Apple de iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. En daar blijft het niet bij, want er komen hoogstwaarschijnlijk ook de Apple Watch Series 8 en de AirPods Pro 2. Mogelijk heeft Apple ook nog wat verrassingen voor ons in petto.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Over verrassingen gesproken: gisteravond lekten op Chinese social media een aantal foto’s en video’s van de iPhone 14 Pro uit. Wil je even meekijken naar wat je over twee weken mag verwachten?

De notch is weg

Het eerste wat op de gelekte foto’s van de iPhone 14 Pro opvalt? De notch (de inkeping boven aan scherm) is weg. In plaats daarvan zijn er twee gaatjes in het scherm. Eentje heeft de vorm van een pil, de andere is een rond. Bij elkaar ziet dat er bijna uit als een liggende ‘i’. Bijna net zo kenmerkend als de huidige notch dus, en het past misschien wel nóg beter bij de iPhone.

iPhone 14 in een paarse kleur

In een tweede leak zien we een video met daarin de iPhone 14 in een paarse variant. Die kleur ziet er erg chic uit, maar misschien nog leuker is dat die van tint veranderd al naargelang hoe je hem vasthoudt. Met een iets andere kijkhoek of lichtinval verandert de kleur – en dat zorgt voor een opmerkelijk effect.

Het grotere camera-eiland

Ook te zien in de video: het camera-eiland van de iPhone 14 Pro. Dat ging volgens geruchten een stuk groter worden. En wat blijkt nu uit de video? De drie camera’s aan de achterkant gaan een groot deel van de behuizing in beslag nemen. Het camera-eiland is meer dan half zo breed als de hele achterkant. En uiteraard wordt de iPhone ook een stuk dikker.

Meer weten over de iPhone 14?

Wil je meer weten over de iPhone 14 en op de hoogte worden gehouden van alle nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bron: Twitter-gebruiker DuanRui

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar