Terug naar Video: Zie hoe de eerste rode iPhone 7 wordt uitgepakt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Video: Zie hoe de eerste rode iPhone 7 wordt uitgepakt

Door Koen van Ekeren22 maart 2017 11:272 min. leestijd0

Dinsdag introduceerde Apple een rode iPhone 7 en 7 Plus. Maar nog voordat het nieuwe toestel verkrijgbaar is, kan YouTuber Marques Brownlee al pronken met de felgekleurde iPhone.

Rode iPhone 7

Brownlee ontving de iPhone 7 in een doos met bovenop een illustratie van de rode achterzijde, zo laat hij zien in zijn video. Verder is de inhoud hetzelfde als bij andere iPhone-modellen. De iPhone 7 wordt dus geleverd met een oplaadkabel en EarPods met Lightning-aansluiting.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

‘Wow, dit toestel is echt rood en oogt erg fraai’, was de eerste reactie van Brownlee bij het zien van de rode iPhone. Daarna noemt hij de rode iPhone 7 ‘de meest fotogenieke iPhone sinds lange tijd’.

‘Bijzonder verfijnd’

Volgens de tech-YouTuber is het toestel bijzonder verfijnd en heeft hij een satijn-achtige afwerking. Ook is de iPhone minder gevoelig voor sporen van vingerafdrukken, aangezien hij niet zo donker is als de matzwarte en gitzwarte iPhone 7. Een nadeel vindt Brownlee echter de witte voorzijde; deze had hij liever in het zwart gezien.

De rode iPhone is onderdeel van Product(RED). Hiermee levert Apple een bijdrage aan het wet wereldfonds dat AIDS bestrijdt. Het is niet de eerste keer dat Apple een rood product heeft ontwikkeld; eerder waren er rode hoesjes voor verschillende Apple-producten en rode iPods. Wel is het voor het eerst dat er een iPhone in het rood verschijnt.

De introductie van de rode iPhone kwam overigens niet heel onverwachts, want in december maakte MacOtakara er al melding van. Niet veel later deed de Japanse nieuwssite opnieuw een geslaagde voorspelling, toen zij claimden dat Apple de rode iPhone 7 in maart presenteert.

Rode iPhone 7 bestellen

De nieuwe felrode iPhone kun je vanaf aanstaande vrijdag (24 maart) om 16.01 uur bestellen, op de website van Apple. Het goedkoopste model – een rode 128 GB iPhone 7 – kost 879 euro. Voor de iPhone 7 Plus moet je nog wat dieper in de buidel tasten, want die kost zeker 1019 euro.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar