Terug naar Verwacht niet teveel van Black Friday
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Verwacht niet teveel van Black Friday

Door Redactie iCreate23 november 2010 11:022 min. leestijd1

Apple belooft vrijdag 26 november flink uit te pakken op de online Apple Store tijdens een eendaagse kortingsactie. Deze actie van Apple met ‘speciale, eendaagse kortingen op talloze artikelen’ is het Europese broertje van Black Friday, de Amerikaanse uitverkoopdag.

Dromen van koopjes
Apple doet eigenlijk niet aan spectaculaire kortingen, dat maakt zo’n Black Friday-koopjesdag extra spannend. We weten ook nog niet wat de koopjes zullen zijn, daar kunnen we alleen van dromen. Misschien gaan alle producten op het plaatje in de aanbieding. Ik zie een iMac, iPad, iPod nano en iPod classic. Er lijkt zelfs een MacBook Air tussen te zitten, en een Magic Mouse, iPod en een Time Capsule. Dat belooft veel goeds.

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

De iPhone 13 nu tot €393 voordeel!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Vergeet het maar!
Het ‘geweldige aanbod’ valt elk jaar weer vies tegen. Vorig jaar was iWork – met een korting van 31 euro – de interessantste aanbieding. Dat is toch suf? Wij willen honderden euro’s korting op Macs. In 2008 waren de koopjes niet veel beter. Tuurlijk, honderd euro korting op een 13-inch MacBook was leuk, maar in hetzelfde jaar ging er slechts € 40,99 van de prijs van de iMac. Oh ja, ook de iPod nano werd elf euro goedkoper.

Het zou mij niets verbazen als de kortingen dit jaar oplopen van 5 tot 40 procent. Die vijf procent wordt bij een handjevol Macs in mindering gebracht, terwijl de veertig procent korting alleen is weggelegd voor een stukje software of een iPhone-speaker.

Flauwe woordspelletjes
Laten we hopen dat Apple ons verrast. Laat 2010 het jaar zijn waarin Apple niet van die flauwe woordspelletjes speelt in de aankondiging van zijn winkelevenement. Weet je niet van ik bedoel? Kijk maar eens op de Apple-website:

Aanstaande vrijdag kunt u bij de Apple Online Store de hele dag uw voordeel doen met speciale, eendaagse kortingen op talloze artikelen. U vindt er een scala aan fantastische iPad-, iPhone-, iPod- en Mac-cadeaus.

Daar staat dus niet dat de iPad, iPhone, iPod en Mac in de aanbieding gaan. Daar staat dat het fantastische cadeau’s zijn, dat zegt niets over de (korting)prijs. Vind je het gek dat onze verwachtingen te hooggespannen zijn?

Welk Apple-product mag van jou in de aanbieding?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Lars
Lezer
Lars

Alles voor 50 euro:)

Ik hoop dat de iPad heel erg veel wordt afgeprijst MacBook Pro mag ook wel