Terug naar Vanavond Apple-keynote: wat kunnen we verwachten?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vanavond Apple-keynote: wat kunnen we verwachten?

Door Laura Grootaarts9 september 2015 11:282 min. leestijd0

Vanavond om 19.00 uur Nederlandse tijd vindt in San Francisco Apple’s keynote plaats. Op de uitnodiging staat: “Hey Siri, give us a hint.” Maar tot nu toe zijn Siri’s aanwijzingen weinig concreet. Toch hebben we wel onze vermoedens over wat Apple allemaal voor ons in petto heeft.

Siri hints 9 september

Nieuwe iPhone: iPhone 6s en 6s Plus

Een nieuwe iPhone begin september: het is al een traditie. Voor vanavond verwachten we een aankondiging van de iPhone 6s en de 6s Plus. De nieuwe iPhones zijn waarschijnlijk voorzien van Force Touch en een snellere processor. Het werkgeheugen is uitgebreid en de camera is verbeterd. Met de nieuwe iPhones zal ook het nieuwe besturingssysteem iOS 9 geïntroduceerd worden, de release daarvan verwachten we volgende week woensdag.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Heel misschien komt er ook een iPhone 6c, maar de geruchtenmolen rondom dit budget-toestel is nog niet echt goed op gang gekomen. Misschien meer iets voor later!

Gamen op je Apple TV

Van de Apple TV weten we eigenlijk alles al. Straks zet je je Apple TV niet alleen meer aan voor Netflix, maar ook voor Apple’s eigen series. En vooral: om te gamen. De Apple TV kan zomaar een geduchte concurrent worden van bijvoorbeeld Nintendo als het gaat om casual games. Niet voor niets kreeg het games-deel van de App Store vorige week een eigen Twitter-account.

Nieuwe bandjes voor de Apple Watch

De Apple Watch is beschikbaar in talloze modellen en aan sommige hangt een aardig prijskaartje … Daar kun je een mooie auto voor kopen. Voor de gewone sterveling komt er vanavond misschien wel een gouden versie die iets minder aan de prijs is. Bovendien komen er nieuwe kleuren bandjes voor de Apple Watch Sport.

Gouden Apple Watch vergulden

One more thing: iPad Pro

De iPad is er al in alle soorten en maten en mogelijk komt er nu een XXL-versie bij. De iPad Pro: een iPad-monster met een scherm ter grootte van de MacBook. De iPad Pro krijgt een stylus met Force Touch en lijkt vooral interessant voor zakelijke en creatieve gebruikers.

Wil je de keynote van Apple vanavond wel volgen maar heb je geen tijd om de livestream te kijken? Houd dan zeker onze website in de gaten! Wat verwacht jij van de keynote?

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar