Terug naar Vanaf volgende week verkrijgbaar: iCreate 28
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vanaf volgende week verkrijgbaar: iCreate 28

Door Redactie iCreate26 april 2011 07:003 min. leestijd3

Met de lancering van de iPad 2 heeft Apple de markt voor tabletcomputers opnieuw stevig opgeschud, tot wanhoop van de concurrentie. In dit nummer lees je wat je met de iPad 2 kunt doen en proberen we de vraag te beantwoorden of je deze gadget wel of niet moet aanschaffen. Het is echter niet alleen iPad wat de klok slaat. Mac-gebruikers spijkeren we helemaal bij over de mogelijkheden van iPhoto ’11, dat door kenners wordt omschreven als de beste versie tot nu toe. Hieronder vind je een kleine greep uit de onderwerpen die in iCreate 28 aan bod komen.


De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

iPad 2: sneller, dunner, lichter
Nadat we de nieuwe aspecten van de iPad 2 in ons vorige nummer, dat vlak voor de iPad 2-lancering uitkwam, al uitvoerig hebben toegelicht, gaan we ditmaal in een uitgebreide review dieper in op de praktische mogelijkheden. Doe je er goed aan de iPad 2 nu aan te schaffen? Kun je net zo goed kiezen voor een goedkopere iPad 1? Of…

Welke is de beste hoes voor de iPad 2?
Sneller, dunner en lichter zijn mooie eigenschappen, maar als je de iPad tijdens gebruik laat vallen, is hij evengoed stuk. Goede bescherming is dus belangrijk. Op zoek naar de beste iPad 2-hoes zet iCreate deze maand de gewilde Apple Smart Cover tegenover het buitenbeentje, de Sena Keyboard Folio.

iPhoto ’11 virtueel fotolab
Liefhebbers van fotobewerking beschikken met iPhoto al langer over een uitstekende set gereedschappen voor het importeren, organiseren, bewerken en delen van foto’s. iCreate beschrijft uitvoerig hoe je daarmee omgaat en welke creatieve mogelijkheden aan je arsenaal zijn toegevoegd

Contact via Facebook
Steeds meer mensen houden dagelijks contact met familie en vrienden via de sociale netwerksite Facebook. Je kunt vertellen hoe het met je gaat, reageren op de ‘status’ van anderen en – zelfs direct vanuit iPhoto of iMovie – leuke foto’s en video’s posten.

Enquête
Onlangs hield iCreate een grote lezersenquête. De resultaten zijn nu bekend en het moet gezegd: de uitkomsten hebben ons verrast. De belangrijkste uitslagen hebben we op een rijtje gezet, evenals de namen van de prijswinnaars uit de tombola rondom de enquête. De vele positieve feedback die we hebben ontvangen, zal vanaf iCreate 29 (dat begin juni verschijnt) beslist in het blad tot uiting komen.

Workshops
Wat ons niet verbaasde, is dat de workshops van iCreate door de meeste lezers worden uitgespeld. Naast een workshop over PowerPoint 2011 voor de Mac besteden we weer ruime aandacht aan onder meer Apple’s eigen iLife- en iWork-programma’s. Ook workshops over het werken met Mac OS X zijn goed vertegenwoordigd. Daartoe rekenen we ook de workshop CleanMyMac, een opruimprogramma dat je nog tot en met 30 april met lezerskorting kunt aanschaffen (zie iCreate 26).

En verder…
Elke maand vind je in iCreate de tips en trucs van Richard IJzerman, een rubriek die door de deelnemers aan de enquête hoog werd gewaardeerd. Ook onze reviews van geteste hardware en software blijken heel populair. Deze maand testen we onder meer de beste draadloze all-in-one-printers van drie topmerken: Canon, Epson en HP. Wil je weten wie er gewonnen heeft? Lees het in iCreate 28!
Heb je een vraag of opmerking over het blad? Stuur een mail naar de redactie (redactie@icreatemagazine.nl) of tweet naar @iCreate_NL op twitter. Deze uitgave ligt vanaf 3 mei in de winkel, vanaf dat moment zijn ook de online bestellingen leverbaar.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Gidoni
Lezer
Gidoni

Kijk er weer naar uit hoor de nieuwe Icreate, altijd een leuk gezellig blad om te lezen.! en heel erg educatief! vaak!!! leuke workshops! 😀

gewoon een goed leuk blad!

Joey
Lezer
Joey

Ik heb hem ontvangen 😀 Ziet er weer super uit lekker om te lezen in de mei vakantie 😀

Annie
Lezer
Annie

Daartoe rekenen we ook de workshop CleanMyMac, een opruimprogramma dat je nog tot en met 30 april met lezerskorting kunt aanschaffen (zie iCreate 26).

Oei ben ik toch rijkelijk laat;-))))
Groet Annie