Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Vaderdag 2018: 5x de leukste cadeautips!

Auteur: iCreate
0 reacties
cadeau


Lees verder na de advertentie

Niet vergeten: aanstaande zondag 17 juni is het vaderdag. Dé dag om je vader eens in het zonnetje te zetten. De dag begint met een uitgebreid ontbijt en daar hoort natuurlijk een cadeautje bij. Ben je op zoek naar een leuk, handig of stoer vaderdag cadeau en heb je totaal geen inspiratie? Met deze vaderdag tips zit je sowieso goed!

1. Wallet Ninja – € 14,95

Wallet ninja

Met dit kaartje ontpopt iedere vader zich tot een heuse ninja. Want hoeveel tijd heb je nodig om een schroevendraaier, flesopener, telefoonhouder en maar liefst vijftien andere handige gereedschappen voor de dag te toveren? Een halve dag? Nee hoor: een snelle greep in je portemonnee is genoeg!

2. Superdun iPhone hoesje – 17,95

Super dun iPhone hoesje Gustaav


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Als je een iPhone hebt, zit je altijd een beetje in een dilemma. Je wilt je iPhone uiteraard beschermen van de gevaarlijke buitenwereld vol stenen vloeren en krassende sleutels, maar om er nou een hoesje om te doen dat je slanke, chique iPhone alsnog lomp en minder fraai maakt … Het Nederlandse merk Gustaav heeft daarvoor iets bedacht: het dunste iPhone-hoesje ter wereld. Het heeft geen logo, is slechts 0,35 mm dik, past perfect rond de iPhone en beschermt hem tegen krassen en deuken. Superve … euh… dun!

3. Fitbit Versa – € 199

Fitbit versa

Fitbit heeft het gevecht verloren, maar de oorlog nog niet. Met de Versa doet het bedrijf weer een poging om de Apple Watch van de troon te storten. Qua design en specificaties zit het deze keer in ieder geval snor. Oftewel, de nieuwste Fitbit lijkt sprekend op de Apple Watch, van de horlogekast met afgeronde hoeken tot de geweven bandjes in roségoud. Of dat genoeg is om de Apple Watch te verslaan?

4. Jouw Mac 2018 – € 12,95

Kom je vaker op deze website, dan heb je meeste programma’s van macOS al aardig in de vingers. Je teksten typ je bij voorkeur met Pages, surfen doe je met Safari en je muziek verzamel in je iTunes. Nu wordt het tijd om dieper in de materie te duiken. Ga in de uitgave Jouw Mac mee op de ontdekkingsreis naar de verborgen functies van jouw Mac. Haal bijvoorbeeld nog meer uit Mail, Agenda en iCloud. En ga met ons mee op Safari en spot de big 43, vol met supertips. Een aanrader dus voor iedereen die al regelmatig werkt met een Mac en er nóg handiger mee wil worden.

5. LEGO Mack Anthem – € 169,99

Als we zo’n groot bouwwerk van Lego zien, krijgen we spontaan een blij gevoel van binnen. Hoewel op de doos een adviesleeftijd van 11 tot 16 jaar prijkt, kun je volgens ons ook iedere papa blij maken met zo’n Mack-truck van Lego. Niet iedereen durft ervoor uit te komen, maar geloof ons: niemand zegt ‘nee’ tegen een 83 centimeter lange vrachtwagen met aanhanger die je zelf in elkaar mag zetten. Hij heeft zelfs een losse container en de kraan schuift uit!