Terug naar Update Pixelmator voor El Capitan: Force Touch, Split View
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Update Pixelmator voor El Capitan: Force Touch, Split View

Door Laura Grootaarts15 oktober 2015 16:342 min. leestijd0

Het fotobewerkingsprogramma Pixelmator voor de Mac heeft vandaag een grote update gehad. Het programma maakt nu optimaal gebruik van de mogelijkheden van El Capitan en de nieuwste Macs.

Pixelmator

Split View

We zijn nu al heel erg gehecht aan de nieuwe El Capitan-functie Split View. Hierbij kun je twee programmavensters naast elkaar schermvullend weergeven, zonder afgeleid te worden door wat anders. Pixelmator werkt nu ook met Split View, zodat je ook met dit programma prima kunt multitasken. Aan de ene kant van het scherm zet je Pixelmator, en aan de andere kant open je bijvoorbeeld Safari of Mail. In de iPad-versie van de app werd een paar weken terug ook al Split View geïntroduceerd, dus een heel grote verrassing is dit niet.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Betere samenwerking met de Foto’s-app

Pixelmator bevat allerlei functies om je foto’s te retoucheren. Om je foto’s te voorzien van een mooi effect, hoef je Pixelmator in het vervolg niet eens meer op te starten. Je kunt je foto’s direct bewerken vanuit de Foto’s-app, want die bevat voortaan extensies van Pixelmator.

Pixelmator en Force Touch

Heb je een MacBook met een Force Touch-trackpad? Of heb je heb misschien al de Magic Trackpad 2 die eergisteren verschenen is, ook met Force Touch? Ook met deze functie kan Pixelmator nu een stuk beter overweg. Bij het tekenen vertaalt de drukgevoeligheid zich in dunnere en dikkere lijnen. Ook kun je ermee aangeven hoe heftig een effect moet zijn: hoe harder je drukt, hoe sterker het effect.

Pixelmator updaten of downloaden?

Heb je Pixelmator al op je Mac staan, dan is de update gratis: ga naar de App Store en tik op Update. Heb je dit alternatief voor Photoshop nog niet? Dan kun je Pixelmator 3.4 Twist voor € 29,99 downloaden in de App Store. Pixelamator is er ook voor de iPhone en de iPad en werkt met iCloud. Je kunt je foto’s dus bewerken vanaf diverse Apple-apparaten.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar