Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Unboxing: de eerste beelden van de gloednieuwe rode iPhone 8

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
unboxing rode iPhone 8


Lees verder na de advertentie

Deze week presenteerde Apple de iPhone 8 in een speciale rode editie. En nog voordat het hippe toestel in de winkel is te vinden, duiken er verschillende unboxing-video’s op van de rode iPhone 8.

Unboxing rode iPhone 8

Net als bij de rode iPhone 7 van vorig jaar kreeg de bekende tech-recensent Marques Brownlee het eerste recensie-exemplaar in handen. Hij maakte een unboxing en hands-on video van een 256 GB iPhone 8 Plus.

Het ontwerp van de rode iPhone 8 Plus is anders dan de rode iPhone 7 Plus. Het model van vorig jaar had een witte voorkant, maar nu is de voorzijde zwart. Daarmee heeft Apple geluisterd naar zijn klanten, die al langer begeren naar een rode iPhone met een zwarte frontplaat. Eén daarvan knutselde zelfs eigenhandig een rood-zwart exemplaar in elkaar.

Ook is de achterkant dit keer niet van aluminium, maar van glas. Daardoor heeft de rode iPhone 8 een veel meer glanzend uiterlijk. ‘Ferrari-rood’, noemt Brownlee de kleur. Met de glazen behuizing ondersteunt het toestel draadloos opladen. De rode iPhone (Plus) hetzelfde als de andere iPhone 8-modellen, die al verkrijgbaar waren in het spacegrijs, zilver en goud.


kooptip

Bekijk de unboxing rode iPhone 8 hier:

Product (RED)

De rode iPhone 8 is onderdeel van Apple’s (PRODUCT)RED-lijn. Alle aankopen dragen bij aan het onderzoeken en behandelen van tientallen miljoenen mensen met hiv of aids. Sinds 2006 heeft Apple meer dan 160 miljoen dollar gedoneerd aan het RED-wereldfonds.

Op dit moment is de rode iPhone te bestellen in de online shop van Apple, of de Apple Store-app. Als je hem nu bestelt wordt hij op maandag 16 april bezorgd.

Ben je benieuwd naar hoe de iPhone X er in de kleur rood uitziet? Neem dan een kijkje naar een concept van de rode iPhone X.