Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Dit zijn de eerste unboxing-video’s van de prachtige MacBook Air 2018

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Unboxing MacBook Air 2018


Lees verder na de advertentie

Apple kondigde dinsdag een compleet nieuw ontworpen MacBook Air aan. Vanaf volgende week is de Air verkrijgbaar, maar sommige YouTubers hebben de laptop al in handen gekregen. De reacties zijn zeer enthousiast – en dat worden wij bij het zien van de beelden ook.

MacBook Air 2018 modellen

Unboxing MacBook Air 2018

De afgelopen jaren kon je de MacBook Air beter links laten liggen. Jaren kreeg het instapmodel geen grote verbeteringen: het scherm was verouderd, net als de processor, en ook het ontwerp was gedateerd met de brede randen rondom het 13-inch-scherm.

Dat is nu wel anders: dinsdag presenteerde Apple de prachtige nieuwe MacBook Air 2018. De stijlvolle Air lijkt veel op de MacBook en MacBook Pro en heeft aanzienlijk dunnere randen, waardoor het apparaat 17 procent kleiner is dan zijn voorganger.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Op YouTube zijn al een paar unboxing-video’s opgedoken van de gouden MacBook Air en die ziet er schitterend uit:

De MacBook Air 2018 is de eerste Air met een Retina-scherm; dat is een lcd-scherm dat een bijzonder hoge pixeldichtheid heeft. Ook de binnenkant is sterk verbeterd: het apparaat wordt aangedreven door de 8e generatie van Intels Core i5-processors, die veel sneller zijn dan de Broadwellchip die in zijn voorganger zat.

Meer over de gloednieuwe MacBook Air 2018 lees je in het artikel MacBook Air: nieuw design, Thunderbolt 3 en Retina-scherm.