Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van

Uitgaven

Ben jij ook zo dol op je Apple-producten? Ze zijn zo gebruiksvriendelijker, dat iedereen ermee uit de voeten kan. Maar weet je dat je er nog veel meer uit kunt halen? Daar gaat iCreate je bij helpen.

Veel Apple-tips
iCreate is jouw gids voor de beste tips voor al je Apple-apparaten. Wij zijn de handleiding die Apple niet geeft en gaan veel verder dan welke handleiding ooit is gegaan. We leggen alles op een heldere manier uit en nemen je stap voor stap mee door de vele mogelijkheden.

Ontdek de creatieve mogelijkheden
Alle producten en programma’s van Apple stimuleren je om creatief aan de slag te gaan. Maar waar begin je? Bij iCreate. Wij laten je zien hoe je de programma’s gebruikt om zelf schitterende creaties te maken.

De wereld van Apple
Wij zijn enthousiast over Apple. Maar wij zijn Apple niet. We volgen het nieuws en de geruchten op de voet en filteren wat je écht niet mag missen. We kijken ook naar de wereld rondom Apple: welke producten en apps passen het beste bij jou?

Wat begon als een magazine…
iCreate is sinds 2008 uitgegroeid tot veel meer dan een tijdschrift over Apple. Op onze website helpen we elke maand meer dan een half miljoen bezoekers. We ondersteunen bedrijven bij de scholing van hun personeel. En met onze nieuwsbrief geven we wekelijks tienduizenden mensen een update met nieuws en tips. Zo laten we iedereen profiteren van de onuitputtelijke bron Apple-kennis van iCreate.