Terug naar Twitter Moments: de beste tweets voortaan op een rij
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Twitter Moments: de beste tweets voortaan op een rij

Door Laura Grootaarts6 oktober 2015 16:502 min. leestijd0

Heb je soms ook het idee dat je op Twitter de helft van wat er gaande is compleet mist? Je bent niet de enige, en daarom heeft Twitter nu een functie in het leven geroepen die orde in de chaos moet scheppen: Moments. De onderwerpen waar het meest om te doen is geweest, vind je voortaan terug op een nieuw tabblad. Althans: in sommige delen van de wereld.

Twitter Moments

Volg een Moment van A tot Z

Een Moment is een collectie van de meest relevante tweets rondom een bepaald onderwerp. Het grote voordeel van Twittter Moments is dat een redactie van Twitter en een aantal grote mediabedrijven het kaf van het koren scheidt en de meest relevante tweets voor je op een rij zet. Je hoeft je dus niet meer de juiste personen te volgen of je door een eindeloze en nog steeds groeiende rij tweets met een bepaalde hashtag heen te worstelen.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Begin bij het begin!

Ieder Moment heeft een startpunt, dus je valt niet zomaar meer midden in een Twitterstorm, maar kunt teruggaan naar het begin van de gebeurtenis en dan rustig verder lezen tot je weer helemaal bij bent. Op een balk onder in het scherm zie je hoe ver je in het verhaal bent.

Vind je een Moment interessant? Dan kun je heel eenvoudig up-to-date blijven. De Twitter Moments worden gaandeweg steeds weer aangevuld met nieuwe informatie. Afbeeldingen en video’s vormen een belangrijk onderdeel van de content.

Druk op zoek naar het nieuwe Moments-tabblad?

Helaas, de functie is momenteel alleen nog beschikbaar in Amerika en werkt op de iPhone, Android en webbrowsers. De komende weken en maanden wil Twitter de functie ook in andere landen beschikbaar maken. Toch kunnen we ook in Nederland een beetje meegenieten van Twitter Moments. Want natuurlijk kunnen Amerikanen de linkjes naar een bepaald Moment gewoon weer delen via, hoe kan het ook anders, Twitter.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar