Terug naar TV van Apple over 2 jaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

TV van Apple over 2 jaar

Door Redactie iCreate24 maart 2010 12:281 min. leestijd0

Laten we de glazen bol erbij pakken. Analist Gene Munster doet namelijk een voorspelling: Apple introduceert binnen 2 a 4 jaar een HD-televisie met internetverbinding.

“Aangezien televisies met internetverbinding aan populariteit winnen zullen software, content en draagbaarheid een belangrijke rol gaan spelen. Apple zit in de unieke positie om met een premium alles-in-een apparaat te komen (anders dan de Apple TV).” Schrijft Munster.

Volgens de analist zal Apple hardware, software en content combineren in een 2000 dollar kostende HD-televisie. De mediacontent zal met een abonnement beschikbaar zijn voor 50 tot 90 dollar per maand. Het idee van een media-abonnement is niet nieuw, Apple is al met televisiestudio’s in overleg om een vergelijkbare dienst voor de iPad aan te bieden.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Na Apple’s succes met draagbare games is een alles-in-een televisie een logische volgende stap op de videogamemarkt, volgens de analist. Niet langer een losse spelcomputer onder de televisie, Apple’s televisie heeft entertainment ingebouwd.

Munster ziet wel gebeuren dat een televisie van Apple de wereld net zo kan veroveren als de iPod en iPhone dat deden. Gedurfde uitspraak meneer Munster, we zullen zien.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar