Terug naar Truphone start met iPad-databundels voor Apple SIM
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Truphone start met iPad-databundels voor Apple SIM

Door Laura Grootaarts30 september 2017 16:481 min. leestijd0

Virtuele provider Truphone begint met het aanbieden van 4G-databundels voor de iPad. Ze werken hiervoor samen met Apple en maken gebruik van de Apple SIM die in veel van de nieuwere iPads met 4G is ingebouwd.

Truphone Apple SIM

Truphone Apple SIM

Er zijn drie prepaid databundels verkrijgbaar: 500 MB voor 6 euro, 1 GB voor 12 euro en 3 GB voor 29 euro. Daarmee kun je dertig dagen lang online in 40 landen, zonder roamingkosten. De eerste 100 MB voor dertig dagen krijg je van Truphone cadeau, zodat je het kunt uitproberen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is vooral handig in het buitenland, want je hoeft daar dan geen los simkaartje meer te kopen, of te wisselen tussen abonnementen. Heeft je 4G-iPad geen ingebouwde Apple SIM, dan kun je een losse Apple SIM kopen bij de Apple Store. Daarna ga je wanneer je de data nodig hebt naar ‘Instellingen>Mobiele data>Configureer mobiele data’.

Apple Watch databundels

Tegenover Tweakers bevestigde Truphone ook nog dat ze in samenwerking met Apple databundels aan gaan bieden voor de Apple Watch Series 3 met 4G. De Apple Watch Series 3 werd tijdens het Apple-event in september gepresenteerd. Er is een versie met en een versie zonder 4G, maar de eerste is in Nederland voorlopig nog niet te koop.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar