Terug naar Tot de volgende keer, gele Post-It.
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Tot de volgende keer, gele Post-It.

Door Redactie iCreate10 februari 2010 16:342 min. leestijd1

Dinsdagochtend 9 februari lijken alle planeten op een lijn te staan: hardnekkige geruchten steken de kop op, het is de eerste dag van de Macworld Expo en het is nog dinsdag ook. Dit is de dag dat Apple de nieuwe MacBook Pro lanceert op de Apple Store. Ik ben er zo van overtuigd dat rond de lunch een bericht op de blog staat: Nieuwe MacBook Pro vandaag nog?

Als enkele minuten later de Apple Store offline gaat staar ik afwachtend naar de gele “We’ll be back soon”-Post-It. Dit is het moment, de glazen bol had gelijk, de Apple Store komt zo weer online met de nieuwe MacBook Pro in al haar glorie. Dit blijkt anders uit te pakken.

Als de Apple Store drie kwartier offline is begin ik om de paar minuten de pagina te refreshen. Na een uur sleutelen aan de website moet de Store toch weer terug zijn? Het blijkt langer te duren en de verwachtingen nemen toe: de Nederlandse iPad-prijzen? De vierde generatie iPhone? Nee, dat is onmogelijk. Nieuwe iLife en iWork paketten dan, de iPad heeft zijn ’10 iWork tenslotte al gekregen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

De gele Post-It staart me nu al drie uur aan. Ondertussen schrijf ik een post over de achteloos gelanceerde Aperture 3. Het doornemen van de 200 nieuwe Aperture functies leidt af van het lange wachten. Er is ook geen ander nieuws om over te schrijven, als de Apple Store op zijn gat ligt, wachten alle media af. Ondertussen raken fora overspoeld met ongeduldige reacties.

Dan is het zo ver, de Nederlandse Apple Store is terug online. Ik klik direct op de MacBook Pro om te ontdekken dat er niets is aangepast. Het is niet alleen de MacBook Pro, geen enkele hardware is vernieuwd. De iPad-prijzen staan ook nog steeds in dollars vermeld. In de rechter bovenhoek van de pagina staart onder het kopje “Nieuw in de Store” maar een product mij aan: Aperture 3.

Is dit het? Laat Apple ons ruim drie uur wachten om vervolgens open te gaan met alleen Aperture 3 op de planken? Niets ten nadelen van Aperture 3 maar dit softwarepakketje kan niet in de schaduw staan van de nieuwe MacBook Pro. Wat betekent dit, komt er geen nieuwe MacBook Pro? Natuurlijk wel, alleen niet vandaag. Tot de volgende keer, gele Post-It.

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

Korting op veel Apple-producten tijdens de Lentedeals bij Amac

• Actie loopt t/m 2 april
• Zowel online als in de Amac winkels

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Jasper
Lezer
Jasper

Volgens mij willen ze nog even surfen op de hype rondom de iPad en als het vaarwater dan weer wat kalmer is komen ze met aankondigingen rondom de rest van hun hardware…

Althans, dat hoop ik toch