Terug naar Top 2000-app meest populair in App Store
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Top 2000-app meest populair in App Store

Door Arjan Kropman30 december 2014 09:412 min. leestijd1

Nog twee dagen en zo’n 440 nummers en dan komt er een einde aan de Top 2000 van 2014. Dat veel luisteraars van de lijst-der-lijsten geen momentje willen missen, blijkt wel uit het feit dat de app van NPO Radio 2 zowel in het lijstje van de iPhone-apps (plaats 3) als dat van de iPad-apps hoog staat genoteerd (6).

Top 2000

Live kijken en luisteren

Het belangrijkste onderdeel van de app is natuurlijk het feit dat je het aftellen naar de nummer 1 live kunt volgen. Niet alleen wat de audio betreft, de app biedt ook toegang tot de studio via de camera’s. Je krijgt dan ook de ‘weetjes’ mee die tijdens een nummer door de redactie in beeld worden gebracht. Grappig is ook dat je gemakkelijk een appje naar de studio kunt sturen. Om je mening over een nummer te geven bijvoorbeeld of even te melden hoe geweldig je de Top 2000 vindt. Dikke kans dat jouw berichtje in beeld verschijnt.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Spoileralert

Let tijdens het navigeren wel op, want voor je het weet zit je midden in de lijst en weet je welke nummers er komen gaan of zelfs wie er dit jaar op nummer 1 staat (als je dat al niet wist). De NPO Radio 2-app is er het hele jaar door, maar werd speciaal voor de Top 2000 aangepast. Vandaar deze plotselinge stijging in de App Store-statistieken.

 

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
apptipper
Lezer
apptipper

Ook erg leuk is dat je in de npo 2 in het top 2000 gedeelte ( via de streepjes) op de naam van de artiest kan klikken dan kun je ook een YouTube filmpje opstarten met het hele nummer.