Terug naar Tim Cook reageert op winst Trump: 'Samen vooruit'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Tim Cook reageert op winst Trump: 'Samen vooruit'

Door Redactie iCreate10 november 2016 14:062 min. leestijd0

Amerika heeft gekozen en de komende vier jaar is Donald Trump de machtigste man van de Westerse wereld. Apple-CEO Tim Cook stuurde naar aanleiding van dit gegeven een e-mail aan het volledige personeel van Apple.

Trump heeft Apple regelmatig genoemd in zijn campagne en herhaalde meerdere keren dat Apple eigenlijk zijn productie volledig in Amerika moest doen en dat hij dit ook ging eisen van de computer-gigant. Het is uiteraard nog even afwachten wat de keuze voor Trump gaat betekenen voor Apple. Cook riep bij zijn bedrijf op tot saamhorigheid en verbinding en dat de blik hoe dan ook vooruit gericht moet blijven.Tim Cook en personeel

De e-mail van Cook aan medewerkers van Apple

Team,
Van velen van jullie hoorde ik over de presidentiële verkiezingen. In een politiek duel waar de kandidaten zo verschillend zijn en beiden een vergelijkbaar aantal voorkeursstemmen kregen, is het onvermijdelijk dat de nagalm velen van jullie achterlaat met sterke gevoelens.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

We hebben een gevarieerd team van werknemers, inclusief supporters van beide kandidaten. Ongeacht welke kandidaat we ook individueel steunden, de enige manier om vooruit te gaan, is als we samen vooruit gaan. Ik herinner me iets wat Dr. Martin Luther King vijftig jaar geleden zei: “Als je niet kunt vliegen, ga dan rennen. Kun je niet rennen, ga dan lopen. Als je niet kunt lopen, kruip dan. Maar wat je ook doet, zorg ervoor dat je vooruit gaat.” Dit advies is tijdloos en een herinnering dat we alleen goed werk kunnen doen en de wereld kunnen verbeteren als we vooruit gaan.

Hoewel de discussie vandaag gaat over de onzekerheden die ons te wachten staan, kun je er zeker van zijn dat Apple’s Noorderlicht niet is veranderd. Onze producten verbinden mensen overal, en ze geven onze klanten de gereedschappen om fantastische dingen te doen om hun leven te verbeteren en de wereld in zijn algemeenheid. Ons bedrijf is open voor iedereen en we vieren de diversiteit in ons team hier in de Verenigde Staten en de rest van de wereld – ongeacht hoe ze eruit zien, waar ze vandaan komen, wie ze aanbidden of van wie ze houden.

Ik heb Apple altijd beschouwd als een grote familie en ik moedig je aan je collega’s te ondersteunen die angstig zijn.

Laten we vooruit bewegen – samen!

Best,

Tim

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar