Terug naar Tim Cook: Nieuwe producten in de herfst en in 2014
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Tim Cook: Nieuwe producten in de herfst en in 2014

Door Daan Jeuken24 april 2013 13:302 min. leestijd0

Terwijl het bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers duizelde van de getalletjes, werd de meest interessantste opmerking tussen neus en lippen door gemaakt. Tim Cook meldde namelijk dat nieuwe hard- en software in de herfst en in 2014 zullen komen.

WWDC?

Deze opmerking laat het laatste sprankje hoop op een productlancering in de lente vervliegen. De laatste keynote stamt van 23 oktober, het lijkt er dus op dat we bijna een jaar lang geen Apple-producten zullen zien. Dat is lang.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Tevens lijkt Cook hiermee de verwachtingen voor het WWDC (begin juni) te willen temperen. Op Apple’s softwareconferentie houdt het zelf ook altijd een keynote; vorig jaar werden Mountain Lion, iOS 6 en de MacBook Pro en Air gepresenteerd. Deze opmerking van Cook doet vermoeden dat we dit jaar niet te veel moeten verwachten van het WWDC.

Nieuwe productcategorieën

Zou 2013 de stilte voor de storm zijn? Dat moet haast wel. Tim Cook voegde namelijk nog een interessante opmerking toe aan zijn opmerking over ‘de herfst en 2014’:

‘We zien grote kansen voor ons, zeker gezien de langetermijnvooruitzichten voor de smartphone- en tabletmarkten, de kracht van ons geweldige ecosysteem dat we blijven uitbreiden met onze diensten, onze uitbreidingsplannen voor de distributie en de potentie van spannende nieuwe productcategorieën.’

Als Apple praat over ‘productcategorieën’ dan bedoelt het bijvoorbeeld de iPad, de iPhone of de Mac. Een nieuwe categorie zou dus een compleet nieuw product betreffen, zoals een televisie of een smartwatch. Het lijkt een logische ontwikkeling als de herfst van 2013 in het teken staat van nieuwe iPhones en iPads en dat Apple dan in 2014 met écht iets nieuws komt.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• €96 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Daan Jeuken

Voormalig Brand Manager iCreate. Maar kan het toch niet laten om zo nu en dan over Apple te blijven schrijven.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar