Terug naar Tim Cook kondigt nieuwe iMac, Mac mini en Mac Pro aan
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Tim Cook kondigt nieuwe iMac, Mac mini en Mac Pro aan

Door Sven Lamers20 december 2016 09:192 min. leestijd1

Als je groot fan van Apple bent vanwege de geweldige computers, had je de laatste tijd wat te verduren. Op de MacBook Pro met Touch Bar na kwam er geen enkele echt nieuwe Mac. Vooral de desktop-computers iMac, Mac mini en Mac Pro zijn deels al jaren niet meer geüpgraded. Maar nu stelt Tim Cook ons eindelijk gerust. Volgens hem komen er ‘geweldige nieuwe desktop-Macs’ aan.

iMAc

Oude Macs

Het is al meer dan een jaar geleden dat Apple een nieuwe iMac heeft uitgebracht. Bij de Mac mini zijn het inmiddels twee, bij de Mac Pro zelfs drie jaar. Het lijkt er bijna op dat Apple niet meer in zijn desktop-Macs geïnteresseerd is, immers maken de MacBooks het grootste gedeelte van de verkoop uit. Anderzijds heeft Apple drie jaar geleden de Mac Pro nog helemaal opnieuw ontworpen.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Intern berichtje

Het berichtje van Tim Cook is afkomstig uit een intern forum van Apple. De CEO van Apple gaat hierbij in op berichten uit de media die de vraag stellen of Apple überhaupt nog nieuwe desktop-Macs wil maken.

‘Voor het geval dat er twijfels zijn binnen onze teams, laat me heel duidelijk zeggen: we hebben geweldige desktops gepland. Hier hoeft niemand zich zorgen om te maken.

Desktop-Macs zijn door hun krachtige prestaties erg belangrijk en in een aantal gevallen zelfs van cruciaal belang voor onze klanten.

In 2017 verschijnen dus eindelijk weer nieuwe desktop-Macs. Of dit voor alledrie de productlijnen geldt, daar zetten we nog even vraagtekens bij.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
laptopleon
Lezer
laptopleon

In 2012 / 2013 riep / deed Apple ook alsof de Mac Pro met het nieuwe ontwerp weer helemaal op de kaart stond. De meeste (potentiele) Mac Pro-gebruikers denken daat inmiddels anders over. Too little, too late.

Zakt de desktop-verkoop in of láát Apple de verkoop inzakken vanwege het matige niveau van het desktop-aanbod? Apple richt zich meer op de consument/massa maar daar is de concurrentie ook het grootst.