Terug naar Tien redenen om naar iCreate Live te gaan!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Tien redenen om naar iCreate Live te gaan!

Door Redactie iCreate6 april 2010 06:003 min. leestijd0

iCreate Live, het eerste grote Apple-festival in Nederland sinds jaren, belooft één groot feest te worden. Veel bedrijven hebben zich al aangemeld als exposant en de voorverkoop loopt erg goed. Heb je nog geen kaartje? Lees hier tien redenen om snel naar de shop te gaan en een toegangsbewijs te bemachtigen!

De complete Applebeleving
iCreate Live is meer dan zomaar een computerbeurs. Dit Apple-evenement zorgt voor de beleving van het complete Apple-gevoel. Met toonaangevende bedrijven, een echte iCreate GeniusBar, gerund door HCC en Cardservices, en natuurlijk een sterk programma met interessante lezingen, workshops en de One More Thing talkshow.

iPad verloting!
Wil je kennis maken met de iPad? Bij de stand van iCreate Magazine bieden we de mogelijkheid even met de iPad te spelen. Bovendien verloten we twee van Apple’s tablets onder de bezoekers van iCreate Live!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

iPad apps, iPhone apps en gratis iPod Touch!
Wat zijn de mogelijkheden, toepassingen en trends van iPad en iPhone apps? Peter Villevoye, docent bij Competence Factory, geeft een bezielende en amusante lezing waarin de apps je om de oren vliegen. Bovendien geeft Competence Factory op een paar momenten tijdens iCreate Live een iPod touch weg!

Office for Mac 2011 onthuld door Microsoft!
Ben je benieuwd naar de spiksplinternieuwe Office voor de Mac? Deze software komt pas eind dit jaar uit, maar tijdens iCreate Live vertelt Microsoft je alle details.

Adobe gemist tijdens MacWorld Expo?
Adobe is bij ons nadrukkelijk aanwezig met verschillende lezingen over Photoshop Elements en Lightroom. En zo hoort het ook: geen Apple-beurs is compleet zonder Adobe!

Canon gaat knallen!
De camerafabrikant heeft filmregisseur Olaf van Gerwen ingevlogen om je alles te vertellen over filmen in HD met een spiegelreflexcamera. Ook houdt Canon een sessie over glamourfotografie.

Film en audiobewerking op een presenteerblaadje
DJ Erwin Palper en VJ Joris de Jong, van opleidingsinstituut SAE voor audio, film en web zetten de beursvloer op zijn kop. Ook ontbreken ze niet in het lezingenprogramma.

Gebruik je Mac optimaal
Sander Wessel van CARD Services (oorspronkelijk Centrale Apple Reparatie Dienst) repareert je kapotte Mac, maar geeft ook lezingen over optimalisatie van je Mac en bedrijfsnetwerken.

Prominente mensen uit de Nederlandse online Apple-community
Naast de Talkshow van One More Thing, vind je ook Gonny van der Zwaag van iPhoneclub.nl en Richard IJzermans van Appletips.nl op iCreate Live.

Korting op kaartjes in de voorverkoop
Wanneer je nu vast een kaartje koopt, betaal je geen € 12,95, maar slecht € 9,95. Bovendien hoef je op 8 mei niet in de rij te gaan staan voor je toegangsbewijs. iCreate Magazine abonnees en HCC leden betalen in de voorverkoop € 7,50.

Benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren tijdens iCreate Live? Schrijf je in voor de iCreate Live nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPod
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar