Terug naar Singles Day bij Teufel: toffe aanbiedingen (én kortingscodes!)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Singles Day bij Teufel: toffe aanbiedingen (én kortingscodes!)

Door Laura Grootaarts10 november 2021 13:113 min. leestijd1

Ben je van plan om een goede soundbar, koptelefoon of bluetooth speaker aan te schaffen? Dan wacht je misschien rustig af tot Black Friday. Maar dat is helemaal niet nodig! Eerst is er namelijk nog Singles Day en dat is het moment om jezelf eens in het zonnetje te zetten. Veel winkels geven namelijk fikse kortingen. Heel veel aanbiedingen op leuke producten plus extra codes: zo viert Teufel Singles Day 2021!

Singles day Teufel

Teufel Singles day 2021: de tofste deals

Singles Day is begin jaren 90 ontstaan in China en was oorspronkelijk bedoeld als speciale dag voor vrijgezellen. Maar je mag er gewoon jóúw dag van maken! Elk jaar op 11-11 (vier keer de 1 van alleen) geven webshops flinke kortingen. Teufel viert Singles Day van maandag 7 tot en met donderdag 11 november. Veel producten zijn in de sale, en dan zijn er ook nog kortingscodes. Welke audio-producten zijn er tijdens Singles Day in de sale bij Teufel? Het zijn er heel veel, wij zetten de interessantste aanbiedingen voor je op een rij!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

1. Airy True Wireless

Teufel Airy TW 3

Sinds Apple de AirPods lanceerde, hebben écht draadloze oortjes een stevige opmars gemaakt. Een mooi alternatief voor de AirPods is de Teufel Airy True Wireless – zeker als je iets zoekt met wat meer kleur. Normaal kosten ze € 149, tijdens Singles Day € 99. Een korting van maar liefst 33 procent!

2. Motiv Go

Teufel Motiv Go

Ze zwerven tegenwoordig rond in bijna ieder huishouden: kleine bluetooth speakers die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De Motiv Go is er een uit dit genre, maar deze wint het echt qua geluidskwaliteit. Als je hem hoort, geloof je bijna niet dat het om een draagbare speaker gaat. ‘Alsof ie anderhalve meter lang is’, schreven wij in onze Motiv Go review. Tijdens Singles Day heb je hem voor € 199 (normaal € 249).

3. Radio 3Sixty

Teufel Radio 3sixty 2020

Heeft radio nog wel bestaansrecht in tijden van streamingdiensten? Zeker wel! De Radio 3Sixty is het bewijs. Hij ziet eruit als een klassieke radio, maar biedt alles wat een muziekliefhebber anno nu nodig heeft. 1000+ radiozenders via DAB+ bijvoorbeeld, maar met hetzelfde gemak ook Spotify. Normaal kost hij € 349,99, de komende dagen is dat € 299,99.

4. Ultima 40 Active

Teufel Ultima 40 Active

Ben je op zoek naar een set klassieke staande torenspeakers, dan moet je de Ultima 40 Active zeker in overweging nemen. De versterker is ingebouwd in een van de speakers, dus dat scheelt heel wat ruimte in je huiskamer. En dan nog is de Ultima 40 Active imposant, maar dat levert dan ook een imposant geluid op. Tijdens Singles Day kost de set € 749 in plaats van € 899. En met de voucher SINGLES-DAY-X30 krijg je nog eens € 30 EXTRA korting – slechts € 719, dus!

Dit is nog slechts een fractie van alle aanbiedingen. Wil je weten wat Teufel nog meer voor deals heeft? Blader dan rustig door de Singles Day-pagina van Teufel:

Naar de Teufel-deals

Kortingscodes

Wat is er leuker dan korting? Dubbele korting! Teufel strooit tijdens Singles Day met kortingscodes. Tot en met 11 november krijg je hiermee extra korting op diverse producten. Deze kortingen lopen uiteen van 15 tot 50 euro. De hiervoor benodigde codes staan vermeld bij de betreffende producten op de website van Teufel.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
J Vis
Lezer
J Vis

Ik begrijp anno 2021, met een mega klimaatprobleem, nog steeds niet waarom de focus blijft liggen op ‘kopen, kopen en nog meer kopen’.