Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Doe mee aan de Paas-winactie van Teufel! ?

Auteur: iCreate
0 reacties
Teufel


Lees verder na de advertentie

Het is bijna Pasen en dus weer tijd om paaseieren te zoeken. Je vindt ze in de nieuwsbrief van Teufel: vanaf 25 maart zit daarin steeds een zoekplaatje. Heb je de eieren – of het verborgen product – gevonden, dan maak je kans op mooie prijzen. Om mee te doen, meld je je aan via de link hieronder:

Doe hier mee aan de Paas-winactie van Teufel

Wat kun je winnen?

Wat je precies kunt winnen blijft nog geheim, maar je mag denken aan onder meer de volgende producten.

Boomster go

Iedereen heeft er wel één in huis. Zo’n kleine bluetooth-speaker voor erbij, met matig geluid, omslachtige bediening en een batterij die constant opgeladen moet worden. Handig om even ergens een muziekje op te zetten, maar zeker niet om over naar huis te schrijven. Je krijgt ze voor dertig euro bij de bekende merken, voor een tientje bij de Action of je krijgt er een als gratis goodie. Maar wat nou als zo’n speaker wél goed klinkt, gemakkelijk te bedienen is en daarnaast nog geinige functies als waterdichtheid heeft? Dat heb je het over de Teufel Boomster Go.

Motiv Go

Draagbare bluetooth-speakers staan veelal voor een lastige opgave. Want je wilt draagbaarheid zonder te veel in te leveren op geluidskwaliteit. Waar ‘vaste speakers’ zo groot kunnen zijn als nodig is voor het beste geluid, moet een draagbare speaker hetzelfde bereiken in een veel kleinere verpakking. Gelukkig is de Teufel Motiv Go een kleine krachtpatser met een vernuftige stereotechniek.

Supreme On


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

‘Dit is een fijne koptelefoon zonder poespas’ is het allereerste wat ons te binnen schoot bij het testen van de Teufel Supreme On. Daar kunnen we het natuurlijk bij laten, maar een nadere verklaring is wellicht nodig. Want het is niet alsof Teufel bij deze koptelefoon beknibbeld heeft op features. Integendeel zelfs, deze zijn alleen zo goed toegepast dat ze niet overkomen als onnodige toeters en bellen. De Teufel Supreme On is een uitstekende koptelefoon. Het design, het geluid én de prijs zijn goed. En de bedieningsmethode? Die is puur goud.

Holist S

Met de Holist-speakers luister je naar hifi-geluid en heb je toegang tot Amazon Alexa. Handig voor het bedienen van muziek, maar je kunt de speaker zo bijvoorbeeld ook vragen om iets uit te rekenen, een timer in te stellen of slimme apparaten te bedienen. Met de speakers kun je je laten omringen door een 360-gradengeluid.

Rockster Air

Een glashelder geluid dat op alle frequenties uitblinkt? Check! Diepe bas? Check! Mooi gebalanceerde hoge tonen? Check! Middentonen die niet helemaal wegvallen? Check! En hard kan de Rockster ook. 112 dB om precies te zijn. Kortom, de Rockster Air is perfect voor – als het straks weer mag – een feestje of een barbecue in het park . Zeiden we ‘park’? Ja hoor, want de Rockster Air heeft een draagriem én een geïntegreerde accu waarmee hij tot dertig uur muziek afspeelt.

Dit artikel is een samenwerking.