Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Koningsdag bij Teufel: check alle aanbiedingen (en onze kortingscode!)

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
Koningsdag-aanbieding van Teufel


Lees verder na de advertentie

Koptelefoons van Teufel staan bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit. Ben je op zoek naar een goede koptelefoon, dan hebben we goed nieuws voor je: de meeste Teufel-koptelefoons kun je nu namelijk tot en met Koningsdag goedkoper aanschaffen!

Met de speciale kortingscode C87-UDPM-V64 van Teufel krijg je als iCreate-lezer bovendien nog eens 10% extra korting!

Ontdek alle koptelefoons van Teufel

Koningsdag-aanbieding van Teufel

Een beter moment om een nieuwe koptelefoon aan te schaffen, kom je voorlopig niet tegen. De Koningsdag-aanbieding van Teufel is geldig tot en met 27 april, en van toepassing op maar liefst 15 modellen koptelefoons, dus de kans is groot dat je hier vindt wat je zoekt. We laten je een selectie zien van de beste koptelefoons en de beste deals!

1 Move BT

Koningsdag-aanbieding van Teufel move bt


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De Move BT is een lichte, compacte bluetooth in-ear en deze nieuwe versie heeft een verbeterde spatwaterdichtheid (IPX5). Hierdoor is de Move BT uitermate geschikt voor extreme sporten. De dopjes leveren een hoogwaardig geluid met een krachtige bas en ze worden geleverd met drie paar zachte, antibacteriële earhooks. De 5,8 mm neodymium hd-drivers zorgen daarbij voor een gebalanceerd geluid. Bluetooth 4.0 met apt-X staat garant voor een kraakheldere overdracht in hd-kwaliteit tot 20 meter. De Move BT heeft een krachtige accu met quick charge waarmee je tot 20 uur muziek luistert en die je razendsnel binnen twee uur oplaadt.

De Move BT is net als jij niet bang voor een buitje en tijdens de Koningsdag-aanbieding betaal je geen € 119,99 maar slechts € 44,99!

2 Supreme In

Teufel Supreme in

De Supreme In is bijzonder comfortabel en zit stevig in je oren zonder druk op je gehoorgangen uit te oefenen. Dankzij een lus en een siliconen adapter sluiten ze perfect aan op je oren, waardoor ze zeer geschikt zijn voor lange luistersessies. De oortjes zijn voorzien van grote 10,7 mm lineaire hd-drivers, die zorgen voor een precies hoog en een stevige bas. Voor extra veiligheid in het verkeer blijven buitengeluiden hoorbaar tijdens het luisteren. De accu met quick charge is goed voor zo’n 16 uur muziek luisteren en dankzij Bluetooth 5.0 met apt-X en AAC stream je muziek in cd-kwaliteit. Dankzij de Auto off-functie gaan de Supreme In automatisch in stand-by wanneer je ze om je nek hangt.

De Supreme In is zeer geschikt voor gebruik in het verkeer en nu in de aanbieding van € 119,99 voor € 53,99!

3 Airy Sports

Koningsdag-aanbieding teufel airy sports

Wil je ongestoord sporten met je favoriete muziek, dan is de Airy Sports een uitstekende keus. Om te beginnen zijn deze dopjes waterdicht (IPX7) en daardoor geschikt om mee te zwemmen (kort onderdompelen), douchen en kitesurfen. Bovendien leveren de in-ears effectieve onderdrukking van omgevingsgeluiden, zodat je je volledig kunt richten op het sporten. De flexibele, antibacteriële earhooks zorgen voor een prettige pasvorm – zelfs voor brildragers – en bovendien wordt de Airy Sports geleverd met een verstelbare nekband en drie eartips. Een volle accu is goed voor zo’n 25 uur muziek luisteren.

De Airy Sports is je ideale sportmaatje en koop je nu voor € 53,99 (in plaats van € 119,99).

4 Real Blue NC

real blue nc teufel

Ben je op zoek naar een vederlichte over-ear, dan is deze allrounder wat je nodig hebt. Dit is de tweede versie van de Real Blue NC en die heeft een nog betere actieve ruisonderdrukking, een nieuwere bluetooth-versie, een langere accuduur en het beste geluid in zijn klasse. Dankzij de digitale, hybride active noise cancelling (ANC) is de koptelefoon ideaal voor in de trein, het vliegtuig of op kantoor. Draag je de Real Blue NC (hier onze review) in het verkeer, dan schakel je ANC eenvoudig uit. Met ANC luister je ruim 41 uur muziek met een volle accu en zonder ANC zelfs meer dan 55 uur. De koptelefoon is licht en heeft zachte, geventileerde en vervangbare oorkussens. Hierdoor is hij ideaal voor lange luistersessies. Zelfs als je een bril draagt.

De Real Blue NC is geschikt voor alle muziekgenres, games, films en voor thuiswerken, en kost tijdens de Koningsdag-aanbieding van Teufel geen € 229,99 maar € 179,99!

5 Real Blue TWS

teufel real blue tws

Heb je toch liever in-ears dan over-ears, dan kies je de Real Blue TWS. Deze geheel draadloze earbuds zijn klein en onopvallend, maar leveren dezelfde uitstekende Teufel-sound en -ANC. Met oplaadcase luister je meer dan 25 uur muziek zonder ANC en meer dan 18 uur met ANC. Zonder oplaadcase kom je nog altijd tot 8 uur muziek zonder ANC en tot ruim 6 uur met ANC. De Real Blue TWS is voorzien van hoog belastbare lineaire hd-drivers met membranen van 12 mm. Dit zorgt voor een extra breed frequentiebereik, wat resulteert in nauwkeurige hoge tonen, warme middentonen en een krachtige bas. Bovendien is de Real Blue TWS goed beschermd tegen stof en spatwater (IPX3). Lees ook onze review.

De draadloze Real Blue TWS zijn klein maar leveren een groots geluid, en je betaalt nu maar € 116,99 in plaats van € 149,99.

Ontdek alle koptelefoons van Teufel

Voor de 10% extra korting gebruik je de volgende code:

C87-UDPM-V64