Terug naar Tel af naar kerst met de Teufel adventskalender (en win mooie prijzen)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Tel af naar kerst met de Teufel adventskalender (en win mooie prijzen)

Door Redactie iCreate1 december 2021 10:312 min. leestijd

En toen was het opeens december! Ben jij al aan het aan het aftellen naar de kerst? Dan heb je een adventskalender nodig! Die heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Met chocolaatjes, theezakjes, flesjes parfum – je kunt het zo gek niet bedenken. Wij raden je de online Teufel adventskalender aan: daarmee kun je iedere dag een muzikale prijs winnen.

Direct naar de Teufel adventskalender

Teufel adventskalender: wat kun je winnen?

Teufel adventskalender 2021

Met de online adventskalender van audio-merk Teufel maak je tussen 1 en 24 december dagelijks kans op echte Teufel-klassiekers en toffe nieuwkomers. Wat kun je zoal winnen?

  • Op zoek naar een lichte en comfortabele koptelefoon met een fijn geluid? Met een beetje geluk vind je de Supreme On achter een van de deurtjes.
  • Een wekkerradio waar je wel blij van wordt: dat is de Radio One! Ook die komt een dezer dagen voorbij in de adventskalender.
  • Een goede boekenkast-speaker die ook nog slim is, dat is de Teufel Holist M. Misschien komt ook nog zijn kleinere broertje voorbij, de Holist S – wie zal het zeggen?
  • Deze geluidstoren staat als een huis: de Teufel Power HiFi is anderhalve meter hoog. Het geluid dat eruit komt is net zo groots!
  • Juist op zoek naar iets wat meer draagbaar is? Probeer dan in deze decembermaand de Motiv Go te bemachtigen.
  • Staat je stereotoren nog steeds in je huiskamer omdat je cd’s luistert? Met de Teufel Musicstation speel je ook cd’s af – maar ook andere muziek.

Meer gaan we niet verklappen. Pas op de dag zelf weet je wat er achter het digitale deurtje zit.

Hoe doe je mee?

Je schrijft je in voor de gratis nieuwsbrief van Teufel. Vervolgens krijg je dagelijks een mailtje met daarin de prijs van die dag en een prijsvraag. Wil je kans maken op die prijs? Dan beantwoord je de vraag in de mail. Inschrijven doe je via de website van Teufel – daar vind je ook spelregels en actievoorwaarden:

Direct naar de Teufel adventskalender

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden