Terug naar Terugkijken: de Apple-keynote in 107 seconden
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Terugkijken: de Apple-keynote in 107 seconden

Door Redactie iCreate8 september 2016 10:212 min. leestijd0

Het zal je niet ontgaan zijn: gisteravond kondigde Apple tijdens een twee uur durende keynote onder meer de iPhone 7 (Plus), Apple Watch 2 en de draadloze AirPods aan. De hoogtepunten van het evenement kun je terugzien in deze 107 seconden durende video.

https://youtu.be/GeoUELDgyM4

Apple’s keynote kende door de vele lekken in de afgelopen weken nog maar weinig verrassingen. Wat we echter niet konden voorspellen, was de aanwezigheid van Mario-bedenker Shigeru Miyamoto. Mario komt namelijk naar de iPhone! Vanaf december is de game Super Mario Run beschikbaar in de App Store, voor een nog onbekende prijs. En daar bleef het niet bij, want ook Pokémon Go komt naar de Apple Watch. De game geeft info over Pokémon en Pokéstops in de buurt en toont hoe ver je bent met het uitbroeden van je eieren.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Onthuld tijdens de keynote

Maar velen zullen uitgekeken hebben naar de onthulling van de nieuwe iPhone 7 (Plus). Het toestel is qua design vrijwel identiek aan zijn voorganger, al is er een gloednieuwe Jet Black-kleur (gitzwart) en een dubbele camera op de Plus-variant. De traditionele koptelefoonaansluiting is verdwenen, waardoor je je oortjes draadloos of via de Lightning-poort moet verbinden. Apple levert bedrade Lightning-oortjes mee, al kun je straks ook draadloze AirPods aanschaffen.

Naast de camera is ook de homeknop vernieuwd. Die kun je niet meer indrukken, maar de knop geeft dankzij trillingen wel het gevoel van een klikje. Verder viel op dat de iPhone 7 waterbestendig is, voorzien van stereospeakers en uitgerust met tenminste 32GB opslag. Veeleisende gebruikers kunnen kiezen voor versies met 128 of 256GB.

Meer weten? Check dan ons overzichtsartikel over de iPhone 7. Je kunt de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus al vanaf morgen reserveren.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar