Terug naar Terug naar de Mac
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Terug naar de Mac

Door Redactie iCreate30 november 2010 11:302 min. leestijd0

De redactie van iCreate magazine is er de afgelopen maanden een aantal keer op gewezen dat we te weinig aandacht besteden aan de Mac, omdat we veel te veel bezig zouden zijn met de iPad en de iPhone. Ik ben het niet helemaal met die kritiek eens. Ieder nummer bieden we minstens 30 pagina’s met tutorials voor iLife, iWork en Mac OS X. Daarnaast kwam Apple dit jaar nu eenmaal met de iPhone 4 en de iPad en die producten zijn voor veel mensen, waaronder de lezers van iCreate, erg interessant. Die konden we niet links laten liggen. Mensen die niet geïnteresseerd zijn in mobiele apparaten, zullen de afgelopen maanden inderdaad minder interessant gevonden hebben. Daar is in oktober een einde aan gekomen.

Nu Apple iLife ‘11 heeft uitgebracht gaan we daar natuurlijk mee aan de gang. Ook zullen we niet nalaten om onze lezers op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom Lion, de nieuwe versie van Mac OS X. In dit nummer beginnen we met een korte beschrijving van iLife ‘11, maar in de komende nummers gaan we daar natuurlijk nog veel meer aandacht aan besteden.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Veel plezier met dit nummer!

Bas Hollander

P.S: Mocht je nu bang zijn dat je de komende maanden in iCreate niet genoeg kunt lezen over de iPad, iPhone en de apps die daarbij horen, dan kan ik je geruststellen: de rubriek iPlay zal nog steeds ieder nummer bol staan van de apps, accessoires en tips voor en over de iPhone en iPad. Als dat niet genoeg is, kun je je vanaf december tegoed doen aan een dubbeldikke special over de iPhone, iPad en de bijbehorende apps.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar