Terug naar T-Mobile introduceert onbeperkte databundel voor 35 euro
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

T-Mobile introduceert onbeperkte databundel voor 35 euro

Door Laura Grootaarts10 januari 2017 14:302 min. leestijd0

T-mobile gooit de knuppel in het hoenderhoek. Voortaan kun je via deze provider onbeperkt bellen en internetten voor 35 euro per maand, zo meldt branchevereniging BTG.

T-Mobile onbeperkt

T-Mobile Go Unlimited

T-Mobile heeft een aantal nieuwe bundels die te koop zijn per maandag 16 januari. De interessantste daarvan is Unlimited EU. Hiermee heb je onbeperkt belminuten en sms in Nederland en de rest van de EU. Internetten is in Nederland ongelimiteerd en in de EU eigenlijk ook: je kunt in het buitenland op jaarbasis 60 dagen zoveel internetten als je wilt. Of zoals T-Mobile het zelf formuleert: “Wel 2 maanden Ibiza of 8 keer op wintersport.” Voor het overgrote deel van de mensen is 60 dagen onbeperkt data in het buitenland waarschijnlijk meer dan voldoende.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Je betaalt € 35 per maand bij een tweejarig Sim Only-abonnement, wat ongeveer de helft is van wat je nu moet neertellen voor een soortgelijk abonnement. Er is ook een USA-variant waarmee je ook in de Verenigde staten onbeperkt kunt internetten, bellen en sms’en. Die bundel kost € 60 per maand.

Onbeperkt is echt onbeperkt

Onbeperkt is in dit geval ook echt onbeperkt, zonder addertjes onder het gras. Toch heeft T-Mobile een manier gevonden om misbruik te voorkomen.

Je begint iedere dag met een tegoed van 5 GB geldig in Nederland en de EU. Het is al knap als je dat allemaal weet te verbruiken, maar mocht het je lukken dan krijg je een sms. Je kunt dan 1 GB-aanvullers activeren, zo vaak als dat nodig is. Hiermee word voorkomen dat mensen echt bizar grote bestanden binnenhalen en het netwerk onevenwichtig belasten.

Heb je interesse in de bundel, dan kun je via de website van T-Mobile een herinnering krijgen. Wij zijn vooral benieuwd naar hoe KPN, Vodafone en Tele2 gaan reageren op de bijzondere zet van T-Mobile.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar