Terug naar T-Mobile maakt einde aan bel- en sms-kosten binnen EU
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

T-Mobile maakt einde aan bel- en sms-kosten binnen EU

Door Jelle Mol12 januari 2015 11:172 min. leestijd0

Telecomprovider T-Mobile heeft aangekondigd een einde te gaan maken aan buitenbundelkosten binnen de EU. Bij de nieuwe abonnementen, verkrijgbaar vanaf 19 januari, vallen belkosten in EU-landen binnen de Nederlandse bundel. Gebeld worden en het versturen van sms-berichten in de Europese Unie wordt gratis.

Bellen uit de bundel

Aan het bellen vanuit het buitenland zit een limiet verbonden van 120 minuten per maand. Die minuten gaan uit de bestaande belbundel van klanten. Het onbeperkt versturen van sms’jes wordt gratis in alle EU-landen plus Noorwegen, Zwitserland en IJsland. De nieuwe tarieven gelden alleen bij de nieuwe ‘Stel Samen & Stel Bij’-abonnementen, waar bestaande klanten naar kunnen overstappen. Wat de voorwaarden daarvan zijn, is nog niet bekend. Ook de prijzen van de nieuwe abonnementen moeten nog bekend worden gemaakt.

Mobiel internet in buitenland

De tarieven voor mobiel internet in het buitenland blijven voorlopig hetzelfde. Tweakers schrijft dat de ceo van T-Mobile Nederland daarvoor een verklaring heeft: ‘Dit was makkelijker te realiseren dan met mobiel internet, omdat we alle contracten met andere providers in Europa moeten herzien. Dat ging met bellen en sms’en makkelijker.’

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Het is de bedoeling dat roamingkosten voor mobiel internet later worden afgeschaft. Daarmee loopt T-Mobile vooruit op het plan van het Europees Parlement om roamingkosten volledig te schrapen. Dankzij de EU zijn de roamingkosten voor bellen, sms’en en mobiel internet de laatste jaren al fors verlaagd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar