Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Zo probeert Apple Android-gebruikers te laten switchen naar iPhone (video)

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Switch to iPhone


Lees verder na de advertentie

Apple heeft weer een aantal nieuwe advertenties op zijn YouTube-kanaal gezet. Heb je vrienden en familieleden waarvan je denkt: stap eens over naar iPhone? Zij vormen de doelgroep van deze reclames. Met de vier spotjes van 15 seconden, probeert Apple uit te leggen waarom Apple beter is dan Android.

In de advertenties laat Apple zien waarom de iPhone beter is dan de concurrentie. De video’s focussen zich op onderwerpen als veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid. Het is eens een keer wat anders dan eindeloze rij iPhone X-reclames die de laatste maanden de revue passeerden. Je ziet de video’s helemaal onderaan in dit bericht.

Switch to iPhone

switch to iPhone

Het is niet de eerste keer dat Apple Android-gebruikers over de streep probeert te halen, eerder was er ook al een soortgelijke reclamecampagne. En Apple heeft zelfs een website voor Android-overstappers waarop ze antwoord geven op vragen als: ‘What makes the App Store better?’ en ‘Will I be glad I switched?’ Voor Android-gebruikers die de stap ook daadwerkelijk durven te wagen, is de Move to iOS-app te downloaden in de Google Play Store. Daarmee zijn foto’s, video’s, contacten, agenda’s, mail-accounts, berichtengeschiedenis en gratis apps eenvoudig over te zetten.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

https://youtu.be/i9vx-Cm6EjA

https://youtu.be/EmU76dGh8wE

https://youtu.be/1znDlFzyUpQ

https://youtu.be/IlIr-kxot2M