Terug naar Zo probeert Apple Android-gebruikers te laten switchen naar iPhone (video)
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Zo probeert Apple Android-gebruikers te laten switchen naar iPhone (video)

Door Laura Grootaarts27 februari 2018 12:302 min. leestijd0

Apple heeft weer een aantal nieuwe advertenties op zijn YouTube-kanaal gezet. Heb je vrienden en familieleden waarvan je denkt: stap eens over naar iPhone? Zij vormen de doelgroep van deze reclames. Met de vier spotjes van 15 seconden, probeert Apple uit te leggen waarom Apple beter is dan Android.

In de advertenties laat Apple zien waarom de iPhone beter is dan de concurrentie. De video’s focussen zich op onderwerpen als veiligheid, gebruiksgemak en duurzaamheid. Het is eens een keer wat anders dan eindeloze rij iPhone X-reclames die de laatste maanden de revue passeerden. Je ziet de video’s helemaal onderaan in dit bericht.

Switch to iPhone

switch to iPhone

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het is niet de eerste keer dat Apple Android-gebruikers over de streep probeert te halen, eerder was er ook al een soortgelijke reclamecampagne. En Apple heeft zelfs een website voor Android-overstappers waarop ze antwoord geven op vragen als: ‘What makes the App Store better?’ en ‘Will I be glad I switched?’ Voor Android-gebruikers die de stap ook daadwerkelijk durven te wagen, is de Move to iOS-app te downloaden in de Google Play Store. Daarmee zijn foto’s, video’s, contacten, agenda’s, mail-accounts, berichtengeschiedenis en gratis apps eenvoudig over te zetten.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar