Terug naar Super Mario Run vereist altijd internet
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Super Mario Run vereist altijd internet

Door Sven Lamers12 december 2016 15:512 min. leestijd0

Kijk je ook al uit naar de lancering van Super Mario Run deze week donderdag? Nu is er al een klein detail over Nintendo’s eerste echte iOS-game naar buiten gekomen en we staan er niet erg positief tegenover. De app vereist namelijk altijd een internetverbinding. Nintendo zegt dat dit nodig is om piraterij tegen te gaan.

mario-ios

Interview met Miyamoto

Mario-uitvinder Shigeru Miyamoto werd geïnterviewd door Mashable en noemde daarbij de reden waarom Super Mario Run altijd verbonden moet zijn met het internet. Software is voor Nintendo zo waardevol dat het bedrijf er alles aan doet om deze te bescherm. Eerst werd erover nagedacht om bepaalde game-modi ook offline beschikbaar te maken, maar dit werd later verworpen.

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Tegelijkertijd sluit Miyamoto niet uit dat dit in de toekomst zou kunnen veranderen. Hij benadrukt dat het online-element een beveiligingslaag voor de huidige staat van de app is, maar dat de game uiteraard doorontwikkeld wordt.

Super Mario Run met beveiliging

Bij fans valt de ‘online-dwang’ niet in goede aarde. Tot nu toe zien juist dure premium games van dergelijke beveiligingen af. En met een prijs van 9,99 euro als in-app-aankoop valt Super Mario Run zeker in deze categorie. Maar dat mag de pret niet drukken – donderdag verschijnt de game.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar