Terug naar Super Mario Run in Nederlandse Apple Stores te spelen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Super Mario Run in Nederlandse Apple Stores te spelen

Door Laura Grootaarts9 december 2016 13:432 min. leestijd0

Nog een weekje geduld, en dan komt er voor het eerst een Mario-game naar de iPhone. Op donderdag 15 december kun je Super Mario Run downloaden in de App Store. Heb je geen om hier nog langer om te wachten? Dan ben je nu al welkom in de Apple Stores om het spel uit te proberen.

Demo van Super Mario Run

In alle Nederlandse Apple Stores kun je op dit moment terecht op een demo te spelen van het spel. Dat betekent dus wel een reisje naar Amsterdam, Den Haag of Haarlem. Maar als je toch al in de betreffende Apple Store moet zijn, dan is het natuurlijk wel de moeite waard om even een kijkje te nemen. In het spel laat je ’s werelds beroemdste loodgieter door verschillende levels rennen, terwijl hij allerlei hindernissen – ja natuurlijk zijn er goomba’s – op zijn pad heeft. Het spel is te spelen met één hand.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Super Mario Run werd aangekondigd tijdens de keynote waarin ook de iPhone 7 gepresenteerd werd. Volgende week wordt ons wachten dus beloond: het spel voor iPhone en iPad is gratis te downloaden in de App Store. Je kunt daarmee enkele levels spelen. Om het hele spel te spelen, moet je een in-app aankoop van 10 euro doen – daarmee ontgrendel je dan vervolgens alle content. En er is meer voor Nintendo-liefhebbers om naar uit te kijken: deze maand moet je ook op Pokémon Go-jacht kunnen met je Apple Watch.

Bekijk ook de website van Super Mario Run.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Praat mee!

avatar