Terug naar Stukje Apple Store krijgt staartje
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Stukje Apple Store krijgt staartje

Door Redactie iCreate1 maart 2010 12:262 min. leestijd0

Vorige week berichtten we over de eBay-advertentie van een gebroken traptrede uit de Apple Store, dat verhaal krijgt nu een staartje.

Het aanvankelijke startbod van 700 dollar werd verlaagd naar 200 dollar en het bieden kon beginnen. Binnen 24 uur volgden honderden mensen de advertentie en was er 255 dollar geboden. Een goed begin voor een veiling die nog negen dagen zou duren.

Dan krijgt Apple lucht van de advertentie en Mark, de eBay-verkoper, krijgt het verzoek de advertentie te verwijderen zodat de kwestie in alle rust kan worden opgelost. Mark geeft aan mee te willen werken. Vervolgens wordt hem verzocht de traptrede terug te geven, iets waar Mark niet happig op is, de traptrede is volgens hem zijn eigendom.

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Dit resulteert in een getouwtrek tussen Apple en Mark: Apple is ervan overtuigd dat de traptrede nog steeds hun eigendom is. De trede begon zijn leven in de Apple Store en is dus eigendom van Apple, Mark was bovendien in dienst van Apple ten tijde van de “ontvreemding”. Mark blijft aanhouden dat de traptrede zijn eigendom is, hij heeft het 114 kg wegende gevaarte gered van de vuilstort.

Zo staan de zaken er nu voor. Na al dit tumult heeft Mark besloten de eBay-advertentie weer online te plaatsen. De veiling zal ditmaal maar 3 dagen duren en loopt dus al snel op zijn eind. Het is niet bekend of Apple stappen gaat ondernemen om de advertentie vroegtijdig af te breken. Als Apple sportief was, zou het simpelweg het hoogste bod uitbrengen, om de kosten hoeft Apple het niet te laten. Het hoogste bod staat nu op 6300 dollar.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar