Terug naar Steve ‘Ninja’ Jobs probeert werpsterren te smokkelen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Steve ‘Ninja’ Jobs probeert werpsterren te smokkelen

Door Redactie iCreate15 september 2010 09:512 min. leestijd0

Steve Jobs zegt nooit meer voet te zetten in Japan, meldt SPA! Magazine. De Apple-topman mocht namelijk geen werpsterren aan boord brengen van zijn privé-vliegtuig.

Steve ‘Ninja’ Jobs
Werpsterren?! Is Steve Jobs in zijn vrije tijd een ninja? Het heeft er alle schijn van, ga maar na: dankzij zijn zwarte coltrui gaat Steve op in de schaduwen en hij kan zich geruisloos voortbewegen op z’n witte sneakers. Hoe goed Steve kan sluipen bleek twee maanden geleden tijdens de opening van de Apple Store in Parijs, toen leek niemand de beste man op te merken. Nu weten we hoe dat kan, Steve Jobs is een ninja.

Smokkelen
Maar even zonder dollen; heeft de directeur van Apple écht geprobeerd werpsterren te smokkelen? Apple ontkent (bijna) alles. Volgens Steve Dowling, woordvoerder van Apple, was Jobs op vakantie in Japan, maar de incidenten die zich zouden hebben afgespeeld op het vliegveld bij Osaka zijn puur fictie. Maar – en nu wordt het boeiend – volgens een woordvoerder van het vliegveld is er onlangs wél een passagier met een privé-vliegtuig aangesproken op het meenemen van ninjasterren.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Privé-vliegtuig
Dan blijft er nog één vraag onbeantwoord: waarom mag je werpsterren niet aan boord brengen van eigen privé-vliegtuig? Volgens SPA! Magazine heeft Steve Jobs hier ook over nagedacht, hij vindt het namelijk niet logisch dat een persoon zijn eigen vliegtuig kaapt. Heeft Jobs dit echt gezegd? Apple durft het niet te bevestigen. De woordvoerder wil alleen kwijt dat Steve zich prima heeft vermaakt en graag weer een keer terug keert naar Japan. Logisch, hij wil toch die werpsterren bemachtigen.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar