Terug naar Steve ligt in de boekhandel
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Steve ligt in de boekhandel

Door Redactie iCreate15 februari 2010 14:422 min. leestijd2

Afgelopen weekend kwam ik Steve tegen in Nijmegen. Ik liep voldaan met mijn nieuwe jeans in de hand door het winkelcentrum toen hij zich net wegdraaide achter de vitrine. Gevonden, het boek waar zelfs het personeel van de kledingzaak over sprak.

‘Zo denkt Steve’ vertelt over de invloed van Jobs op de computerindustrie, animatiefilms (Pixar) en de digitale muziek. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor zijn persoonlijke kant met slecht gedrag en grootse woedeaanvallen.

Volgens de kaft is dit boek onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in gedreven leiderschap en de kracht van innovatie. Deze mooie woorden hebben me overtuigd om het boek af te rekenen en mee te nemen. Ik moet er nog even voor gaan zitten maar op het eerste gezicht leest het lekker vlot weg. Het is een mooi boekwerk, met die witte, harde cover en zwarte print.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het Engelstalige origineel is geschreven door Leander Kahney, redacteur voor Wired.com en de Cult of Mac-blog. De Nederlandse vertaling staat op naam van Marijke van der Horst.

Het nieuwe boek over Steve Jobs getiteld ‘Zo denkt Steve. Het geheim van het succes van Steve Jobs en Apple’ is nu verkrijgbaar. Deze Nederlandse vertaling van het Engelse ‘Inside Steve’s Brain’ telt 311 pagina’s en kost 18,95 euro.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bram Balk
Lezer
Bram Balk

Ik ben eigenlijk ook erg benieuwd wat je van het boek vindt. In iCreate 17 (hij kwam net te laat binnen voor aankomend nummer) gaan we het boek bespreken.

Gwyneth Wehmeyer
Lezer
Gwyneth Wehmeyer

omg ok so here is precisely how dumb I am, midway through reading through your post I accidentally dropped my computer mouse and closed the site by mistake and I couldn’t find your site once again until 4 days later to finish reading where I left off for the reason that I forgot how I linked here in the first place haha anyway it was worth the hold out..cheers 🙂