Terug naar Steve Jobs presenteert, Gizmodo niet welkom
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Steve Jobs presenteert, Gizmodo niet welkom

Door Redactie iCreate7 juni 2010 14:042 min. leestijd0

Daar, ik zie nog zo’n Gizmodoër.

Alle ogen zijn vanavond op Apple gericht. Tijdens de keynote-presentatie van Steve Jobs staat de aanwezige gadget-pers paraat om elk nieuwtje het internet op te slingeren. Een van de grootste gadget-websites ter wereld – Gizmodo.com – is echter niet welkom. Apple wil de redactieleden van deze blog er absoluut niet bij hebben als Steve Jobs de iPhone 4G onthult.

Gizmodo heeft het zelf verziekt. Bijna twee maanden geleden onthulde deze gadget-website het iPhone 4G-prototype. Gizmodo heeft dit verloren Apple-apparaat bemachtigd door er 5000 dollar voor te betalen. De reactie van Steve Jobs was niet mals, hij is ervan overtuigd dat het prototype was gestolen en niet gevonden:

‘Toen dit gedoe met Gizmodo gebeurde kreeg ik van meerdere mensen het advies om het maar door de vingers te zien. Je moet geen stappen ondernemen tegen een journalist omdat hij gestolen goed kocht en je probeerde af te persen. Ik heb hier diep over nagedacht en kwam tot een conclusie. Het slechtste wat we kunnen doen is onze waarden bijschaven en dit door de vingers zien. Dat kan ik niet. Ik zou nog liever stoppen.’

Als Steve het zo stelt, is het niet verwonderlijk dat Gizmodo niet welkom is bij ‘zijn’ presentatie. Gizmodo laat zich echter niet uit het veld slaan en doet alsnog live verslag van de keynote. Hiervoor schakelen ze de hulp in van behulpzame bezoekers die aanwezig zijn bij Steve’s praatje. We zullen vanavond zien hoe dit uitpakt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 4
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar