Terug naar Steve Jobs-film in oktober in bioscopen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Steve Jobs-film in oktober in bioscopen

Door Jelle Mol5 februari 2015 09:021 min. leestijd0

Universal Pictures heeft aangekondigd dat de nieuwe Steve Jobs-film op 9 oktober in première gaat. Na maanden vertraging zijn de opnames van de biopic, die drie belangrijke productlancering omvat waarbij Steve Jobs betrokken was, eindelijk begonnen. Half januari was te zien dat er gefilmd werd bij het ouderlijk huis van Steve Jobs in Los Altos.

Michael Fassbender Steve Jobs-film

Fassbender als Steve Jobs

Michael Fassbender speelt de hoofdrol in de film. Een hoofdrolspeler vinden ging niet helemaal zonder slag of stoot, want eerder lieten Leonardo DiCaprio en Christian Bale de rol aan zich voorbij gaan. Op basis van bovenstaande foto waren die acteurs qua gelijkenissen met Steve Jobs overigens betere keuzes geweest. Het verhaal, gebaseerd op de officiële Steve Jobs-biografie van Walter Isaacson, is afkomstig van Aaron Sorkin. De film wordt geregisseerd door Danny Boyle. De cast bestaat verder onder andere uit Seth Rogen (Steve Wozniak), Kate Winslet (Joanna Hoffman) en Jeff Daniels (John Sculley).

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Macintosh, NeXT, iMac

In de film komen naar verluidt de lanceringen van de Macintosh (1984), NeXT-computer (1988) en iMac (1998) aan bod. Daarnaast zijn er ook flashbacks naar onder andere de ‘legendarische garage’ waar het allemaal begonnen is, het ontslag van Steve Jobs en zijn privéleven.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar