Terug naar Stappenplan: multitasken met iPhone 3G en 3GS
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Stappenplan: multitasken met iPhone 3G en 3GS

Door Redactie iCreate11 juni 2010 16:092 min. leestijd1

iPhone-gebruikers kunnen iOS4 – Apple’s nieuwste besturingssysteem voor de iPhone – nu al installeren op hun iPhone 3G en 3GS! Het is zelfs mogelijk om multitasking en verwisselbare achtergronden te activeren op de 3G. Hoe? Gewoon onze exclusieve workshop doorlopen!

Op 21 juni lanceert Apple iOS4 voor de iPhone 3G[S] en iPod touch 3G. Het nieuwe OS draait ook op de iPhone 3G en iPod touch 2G, maar zonder multitasking en verwisselbare achtergronden. Wil je toch genieten van alle toetsers en bellen van iOS4, zul je dus een nieuwe Apple-handheld moeten aanschaffen. Toch? Niet per se. Het is nu al mogelijk om iOS4 op je iPhone 3G te installeren, het apparaat te jailbreaken en de ontbrekende functies in de schakelen. Met onze workshop kost het een uurtje.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Is dit een fluitje van een cent? Nee. Maar als jij redelijk uit de voeten kunt met een Mac zul je onze workshop zonder problemen doorlopen. Neem er wel de tijd voor, je moet 15 stappen op de voet volgen en een paar (gratis) programma’s downloaden.

Vind je dit eng, doe het dan niet! Ik kan namelijk niet garanderen dat de upgrade probleemloos verloopt. Je volgt de workshop dus op eigen risico, het is niet onze schuld als jouw iPhone of iPod touch kuren gaat vertonen. Ben je er ook van bewust dat alle gegevens op je iPhone gewist worden. Deze workshop is dus niet voor iedereen geschikt, maar er zijn meedere hobbyisten die nu al aan de slag willen met iOS4 en alle nieuwe functies. We beginnen de workshop met het maken van een back-up. Mocht je vastlopen tijdens het upgraden, dan kun je met iTunes de oude bestanden terugzetten.

Wij waren positief verrast over de snelheid van iOS4 op de iPhone 3G. Multitasken werkt momenteel goed met de Apple-applicaties, maar apps van andere ontwikkelaars moeten nog geüpdatet worden. Deze update’s zijn beschikbaar vanaf 21 juni, dan brengt Apple iOS4 officieel op de markt.

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwste iPhone 2022: meld je nu aan en mis niks over de laatste releases

Nieuwsgierig naar meer? Schrijf je in bij KPN en ontvang exclusieve updates

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
iMico
Lezer
iMico

Heb deze stappen eergisteren reeds doorlopen. Werkt super. Winterboard is nog niet goed bijgewerkt (is ook niet echt nodig voor mij dan). Ook ringtone en sms alarm via iPhone explorer gewijzigd. Make it Mine werkt. SBSsettings echter niet. Applestore Apps houden zich goed. Batterij duur is bij mij niet anders dan normaal, sterker heb het idee dat ie het langer uithoudt. Dus als je niet wilt wachten dan gewoon doen.