Terug naar Spreker aan 't woord: online-strateeg over social media
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Spreker aan 't woord: online-strateeg over social media

Door Redactie iCreate16 september 2011 08:292 min. leestijd0

iCreate Live header

Jaap Stronks gaat op iCreate Live een lezing verzorgen met als onderwerp social media, een erg actueel thema. We vroegen Jaap over zijn dagelijks leven, lezing en zijn verwachtingen van iCreate Live.

Wat doe je in het dagelijks leven?

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

“Ik ben online-strateeg bij Johnny Wonder, en ontwikkel vernieuwende communicatiestrategieën en -concepten voor organisaties. Voorbeelden zijn de tablets-website Wikitablets.nl voor Belcompany, de Facebook-campagne ‘Wie is de Bob?’ voor Veilig Verkeer Nederland of het Chinees Internetcafé op Lowlands van Amnesty International. We helpen organisaties om zich te vernieuwen – en zij moeten vernieuwen omdat de wereld verandert, voortgestuwd door technologische ontwikkelingen. Apple heeft daarin altijd al een voortrekkersrol gespeeld, door zowel de personal computer, smartphone als tablet te hebben gedefinieerd.”

Hoe gaat de lezing er uit zien?

“Met het vertrek van Steve Jobs breekt een nieuw tijdperk aan en in mijn lezing probeer ik te bekijken hoe het nieuwe speelveld erbij ligt. Want Apple mag met zijn hardware en besturingssystemen een dijk van een ecoysysteem hebben opgebouwd, het is de vraag hoe goed het erin slaagt communicatieplatforms en sociale media daarin te integreren. Google+ wordt (inclusief videobeldienst Hangouts) vast naadloos in Android geïntegreerd en Microsoft kan met Skype en Facebook-samenwerking wellicht ook slagen maken. Apple scoort hier minder goed op, maar de integratie van Twitter in iOS 5 en de investeringen in Facetime en iMessage laten zien dat Apple ambities heeft. Zal het daarin slagen? Dat is de grote vraag.”

Wat verwacht je van iCreate Live?

“Op iCreate verwacht ik veel andere Apple-liefhebbers te treffen. Ik ben vooral ook op zoek naar tips om iPhone, iPad, een MacBook Pro, een Time Machine en een Mac Mini-mediacenter beter te laten samenwerken met remote-apps, Airplay en software als Plex – en heb zelf ook wel wat ervaringen te delen op dat vlak.”

Koop je tickets nú met korting!

Wil jij alles weten over social media en alle ontwikkelingen op dit gebied? Koop dan snel je ticket voor iCreate Live. Tickets in de voorverkoop koop je met een flinke korting. Aan de deur kost een ticket €12,50, maar in de voorverkoop betaal je €9,95. Ben je abonnee van iCreate? Dan betaal je nog maar €7,50. Koop je een ticket in de voorverkoop, dan krijg je ook nog eens een drankje cadeau en 20% korting op het parkeertarief van de RAI Elicium.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar