Terug naar Spreker aan ‘t woord: Microsoft over Office for Mac
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Spreker aan ‘t woord: Microsoft over Office for Mac

Door Redactie iCreate14 september 2011 13:182 min. leestijd0

Op 1 oktober staat de Amsterdam RAI helemaal in het teken van Apple. Op de beursvloer komt een heuse Apple Store en alles wat je wilt weten over de Mac, iLife en fotografie hoor je tijdens de lezingen. En welke partij kan op zo’n Apple-dag niet ontbreken? Microsoft!

Ja, Microsoft. Paul van Heel is trainer bij Microsoft en hij komt ons de nieuwe dingen laten zien van Office for Mac 2011. We vragen van Heel aan wat voor ‘dingen’ we dan moeten denken: ‘Nieuwe, coole features die misschien niet iedereen weet, maar wel heel handig kunnen zijn.’ Komt de compatibiliteit met Office for Windows ook aan bod? ‘Ja, ik vind het erg belangrijk om te laten zien hoe het zit met de compatibiliteit.’

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Paul over Apple-producten

Paul is trainer bij Microsoft en houdt zich vooral bezig met lanceringen van nieuwe producten en hij traint de personen die bij de producten betrokken zijn. Paul kan ons dus alles over Windows-producten vertellen, maar wat vindt hij eigenlijk van Apple-producten? ‘Omdat ik bij Microsoft werk, werk ik vooral op een Windows PC. Heel veel ervaringen heb ik dus niet met een Mac, behalve dan het werken om mijn MacBook Pro voor Office for Mac. En deze ervaringen zijn goed’.

iCreate Live is al over twee weken. Wat verwacht je ervan? ‘Als ik de verhalen van vorig jaar mag geloven, wordt het een hele leuke dag met heel veel fanatieke Apple-gebruikers en -fans. Ik ben heel erg benieuwd.’

Koop je tickets nú met korting!

Mis de de lezing van Paul van Heel niet en koop snel je ticket voor iCreate Live. Tickets in de voorverkoop koop je met een flinke korting. Aan de deur kost een ticket €12,50, maar in de voorverkoop betaal je €9,95. Ben je abonnee van iCreate? Dan betaal je nog maar €7,50. Koop je een ticket in de voorverkoop, dan krijg je ook nog eens een drankje cadeau en 20% korting op het parkeertarief van de RAI Elicium.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar