Terug naar Spreker aan 't woord: Marketeer over GarageBand
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Spreker aan 't woord: Marketeer over GarageBand

Door Redactie iCreate25 september 2011 10:372 min. leestijd0

Logo iAm storeiAm Store zal op iCreate Live verschillende lezingen verzorgen. De hele dag kun je alles te weten komen over iLife in verschillende lezingen. We spraken met één van de sprekers, Yvin Hei, die zijn lezing wijdt aan GarageBand.

Wat doet u in het dagelijks leven?

“Mijn naam is Yvin Hei. In het dagelijks leven ben ik verantwoordelijk voor de marketing van iAm Store. Ik ben bij iAm Store begonnen (ruim zeven jaar geleden) als verkoper, daarna floormanager, storemanager en nu dus bezig met marketing. Binnen iAm Store ben ik een van de weinigen die veel weet te vertellen over GarageBand (het onderwerp waarover ik ga vertellen) dus vandaar dat ik erbij ben. In de uren die ik over heb, schrijf ik boeken over verschillende onderwerpen als OS X, iPad, iPhone, iTunes en iPod. Deze worden uitgegeven door uitgeverij Pearson en zullen bij veel bezoekers van iCreate Live bekend zijn.”

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Wat verwacht u van iCreate Live 2011?

“Ik verwacht een uitermate leuk evenement waarin we de bezoeker kunnen voorzien van alle informatie die ze wellicht nog niet hadden. Zowel op het gebied van software, in de vorm van de lezingen, als op het gebied van hardware, de Macs, gadgets en randapparatuur die op iCreate Live te vinden zijn.”

Hoe gaat uw lezing eruit zien?

“Mijn lezing (GarageBand) gaat over het maken van muziek met je Mac. Hoe gebruik je randapparatuur als keyboard, gitaren en microfoons? Daarnaast zal ik aan de hand van praktijkvoorbeeld een aantal handige functies van het enorm uitgebreide programma laten zien. GarageBand wordt gratis meegeleverd met élke nieuwe Mac en zal tot veel mensen tot de verbeelding spreken.”

Wat zijn uw ervaringen met Apple producten?

“Ik ben sinds 1999 ongeveer Apple gebruiker. Destijds voor m’n studie en hobby’s. Tegenwoordig heb ik er echt m’n beroep van weten te maken. En nog elke dag geniet ik ervan!”

Koop je tickets nú met korting!

Wil jij alles weten over GarageBand? Koop dan snel je ticket voor iCreate Live. Tickets in de voorverkoop koop je met een flinke korting. Aan de deur kost een ticket €12,50, maar in de voorverkoop betaal je €9,95. Ben je abonnee van iCreate? Dan betaal je nog maar €7,50. Koop je een ticket in de voorverkoop, dan krijg je ook nog eens een drankje cadeau en 20% korting op het parkeertarief van de RAI Elicium.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar