Terug naar Spreker aan 't woord: Foto-expert over fotobewerking
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Spreker aan 't woord: Foto-expert over fotobewerking

Door Redactie iCreate27 september 2011 16:052 min. leestijd0

Ton van der HeideWil je meer weten over fotobewerking en kun je wel wat tips gebruiken om je foto’s snel en eenvoudig te optimaliseren tot een krachtig eindresultaat? Op iCreate Live gaat Ton van der Heide je er alles over vertellen. We stelden hem een aantal vragen, zodat je alvast een voorproefje krijgt van zijn lezing.

We vroegen wat hij in het dagelijks leven doet.

Ton is een ervaren docent en presentator op het gebied van fotografie en het archiveren, optimaliseren en manipuleren van digitale fotografie. Hij werkt onder andere voor trainingscentra, fotografie opleidingen, kunstacademie en camera- en softwarefabrikanten. Ton is een gecertificeerd Aperture en Photoshop professional.

Wat verwacht je van iCreate Live 2011?
“Ik verwacht op iCreate Live 2011 een hoop enthousiaste mensen te zien die beroepsmatig en prive het meeste uit hun Mac willen halen. Mensen die hun creativiteit willen omzetten in professionele producten zonder dat je daar een techneut voor hoeft te zijn.”

Hoe gaat je lezing eruit zien?
“In deze seminar laten we kort zien hoe je snel en efficiënt je foto’s optimaliseert tot een krachtig eindresultaat. Met de plug-ins van Nik-software kun je foto’s op een eenvoudige manier uitgebreid bewerken. In Photoshop kost het veel tijd om met complexe selecties je foto’s te optimaliseren in bijvoorbeeld kleur, helderheid en scherpte. Met de speciale U-point technologie van Nik-software is het vrij eenvoudig om complexe en nauwkeurige selecties te maken. Nik SoftwareMet plug-ins als Viveza 2, Silver Efex Pro 2 en Color Efex Pro 3 krijg je uitgebreide bewerking mogelijkheden beschikbaar binnen Photoshop, Lightroom of Aperture.”

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Wat zijn je ervaringen met Apple-producten?
“Ik werk met Apple sinds de Apple Classic en ik heb de afgelopen jaren heel wat Apple producten gebruikt. Inmiddels ben ik gebruiker van een iMac, iPad en iPhone en werk met veel plezier en weinig technische belemmeringen met de hard- en software van Apple en andere fabrikanten.”

Koop je tickets nú met korting!

Mis de lezing van Ton van der Heide niet en koop snel je ticket voor iCreate Live. Tickets in de voorverkoop koop je met een flinke korting. Aan de deur kost een ticket €12,50, maar in de voorverkoop betaal je €9,95. Ben je abonnee van iCreate? Dan betaal je nog maar €7,50. Koop je een ticket in de voorverkoop, dan krijg je ook nog eens een drankje cadeau en 20% korting op het parkeertarief van de RAI Elicium.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar