Terug naar 'Ook Spotify werkt aan een eigen speaker'
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

'Ook Spotify werkt aan een eigen speaker'

Door Laura Grootaarts21 februari 2018 12:292 min. leestijd0

Een beetje speaker die op dit moment in de winkels ligt, biedt ondersteuning voor Spotify. Toch lijkt het erop dat de streamingdienst bezig is met het ontwikkelen van eigen hardware – mogelijk dus een speaker.

Spotify speaker komt eraan

Er waren eerder ook al geruchten over een mogelijke Spotify-speaker, maar nu wakkert Spotify die zelf aan. Zo staat er een vacature voor Operations Manager Hardware Product open. En de eerste woorden van de advertentie laten aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘Spotify is bezig met het creëren van zijn eerste fysieke producten’ … Daarnaast zijn er ook vacatures voor een Senior Project Manager: Hardware Production en een Project Manager: Hardware Production & Engineering. Spotify wil verder geen commentaar geven.

Of andere wearables?

Online is de discussie rondom de nogal onthullende advertenties van het Zweedse bedrijf losgebarsten. De meeste mensen denken dat het om een speaker gaat, omdat in de vacaturetekst wordt gesproken over ‘connected hardware’. Maar het zou net zo goed kunnen gaan om koptelefoons of oordopjes.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Google Home mini rood

Als het een speaker betreft, dan is de kans aanzienlijk dat het om een slimme speaker gaat. Want die staan momenteel volop in de belangstelling: denk bijvoorbeeld aan HomePod of Google Home. De vraag is dan hoe Spotify’s virtuele assistent gaat heten …

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar