Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

'Ook Spotify werkt aan een eigen speaker'

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Logo Spotify


Lees verder na de advertentie

Een beetje speaker die op dit moment in de winkels ligt, biedt ondersteuning voor Spotify. Toch lijkt het erop dat de streamingdienst bezig is met het ontwikkelen van eigen hardware – mogelijk dus een speaker.

Spotify speaker komt eraan

Er waren eerder ook al geruchten over een mogelijke Spotify-speaker, maar nu wakkert Spotify die zelf aan. Zo staat er een vacature voor Operations Manager Hardware Product open. En de eerste woorden van de advertentie laten aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘Spotify is bezig met het creëren van zijn eerste fysieke producten’ … Daarnaast zijn er ook vacatures voor een Senior Project Manager: Hardware Production en een Project Manager: Hardware Production & Engineering. Spotify wil verder geen commentaar geven.

Of andere wearables?

Online is de discussie rondom de nogal onthullende advertenties van het Zweedse bedrijf losgebarsten. De meeste mensen denken dat het om een speaker gaat, omdat in de vacaturetekst wordt gesproken over ‘connected hardware’. Maar het zou net zo goed kunnen gaan om koptelefoons of oordopjes.

Google Home mini rood


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Als het een speaker betreft, dan is de kans aanzienlijk dat het om een slimme speaker gaat. Want die staan momenteel volop in de belangstelling: denk bijvoorbeeld aan HomePod of Google Home. De vraag is dan hoe Spotify’s virtuele assistent gaat heten …