Terug naar Spotify werkt samen met Headspace voor mindfulness en meditatie
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Spotify werkt samen met Headspace voor mindfulness en meditatie

Door Laura Grootaarts3 november 2016 13:322 min. leestijd0

Ben je nogal gecharmeerd van de ademhalings-app Breathe op de Apple Watch, die je helpt om weer even rust te vinden binnen de dagelijkse drukte? Dan is een nieuw soort abonnement dat Spotify op korte termijn introduceert misschien ook iets voor jou. Spotify gaat samenwerken met Headspace, een platform waar je terechtkunt voor meditatie en mindfulness.

Headspace en Spotify

Bundel Spotify en Headspace

Straks kun je een gebundeld abonnement nemen op beide diensten. Afzonderlijk van elkaar kosten die maandelijks een tientje, voor een bundel betaal je 14,99 euro. De dienst is direct al beschikbaar in Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Binnen een paar weken komt de bundel ook naar het Verenigd Koningkrijk en Nederland. Overigens blijven Spotify en Headspace twee aparte diensten: het is niet zo dat je de trainingsprogramma’s van Headspace kunt beluisteren in de Spotify-app. Wel kun je op zowel Headspace als Spotify inloggen met dezelfde gegevens.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

De samenwerking is ontstaan omdat het Spotify opviel dat gebruikers veel afspeellijsten aanmaken die als doel hebben om stress te verminderen. Denk aan playlists die helpen om de concentratie te verhogen bij het studeren, of regenwoudgeluiden waarbij je zo in slaap valt. In totaal zijn er op Spotify 22 miljoen van zulke afspeellijsten te vinden. Headspace heeft naar verluidt 10 miljoen gebruikers.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar