Terug naar Specificaties iPhone 7 gelekt: 256 GB opslag, dubbele camera
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Specificaties iPhone 7 gelekt: 256 GB opslag, dubbele camera

Door Laura Grootaarts1 juni 2016 17:382 min. leestijd0

Het lijkt er steeds sterker op dat de iPhone die dit najaar verschijnt, érg veel gaat lijken op de iPhone 6s. Marktonderzoeksbureau TrendForce heeft de distributieketen onderzocht en onderschrijft de geruchten, zo is te lezen op 9to5Mac. Het bedrijf zegt dat Apple de specificaties voor de iPhone 7 inmiddels definitief heeft vastgesteld, en dat die geheel in lijn zijn met wat tot nu toe al werd aangenomen.

Specificaties iPhone 7

Qua uiterlijk biedt de nieuwe iPhone amper vernieuwingen. TrendForce zegt dat de iPhone 7 er komt in 2 formaten: 4,7 en 5,5 inch, zoals nu ook al het geval is. Aan het scherm zal verder niets veranderen ten opzichte van de huidige iPhone. Op het OLED-scherm moeten we nog even wachten, dat wordt 2017 of misschien zelfs 2018.

De opslagruimte van het meest uitgebreide model wordt vergroot tot waarschijnlijk 256 GB. Eerder deze week was ook al in het nieuws dat het instapmodel van de iPhone voortaan 32 in plaats van 16 GB opslag krijgt. De line-up wordt dan voortaan 32 GB, 128 GB en 256 GB.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Extra’s voor de iPhone 7 Plus

De 5,5-inch iPhone – de iPhone 7 Plus – wordt uitgerust met een dubbele camera. En om die goed te kunnen laten functioneren is er meer werkgeheugen nodig. Daarom krijgt de iPhone 7 Plus 3 GB RAM. De iPhone 7 moet het doen met 2 GB RAM, wat vergelijkbaar is met de 6s.

Gisteren beweerde het Japanse Nikkei nog dat er voortaan slechts eens in de drie jaar een compleet nieuwe iPhone verschijnt. Tot nu toe is er altijd om de twee jaar een compleet herontwerp van het toestel. Op grond daarvan zou dit jaar een geheel herziene iPhone uit moeten komen, maar Apple breekt dus met die wet. Het kan haast niet anders: pas volgend jaar komt Apple met een compleet nieuwe revolutionair toestel. En laat 2017 nou precies het jaar zijn waarin de iPhone zijn tiende verjaardag viert …

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 7
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar