Terug naar ‘Specificaties iPad Pro: instapmodel krijgt 64 GB’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Specificaties iPad Pro: instapmodel krijgt 64 GB’

Door Jelle Mol8 september 2015 09:272 min. leestijd0

Nu vrijwel zeker is dat op de keynote van 9 september de iPad Pro gelanceerd gaat worden, is een deel van de specificaties ook uitgelekt. De belangrijkste verandering is dat de grotere iPad standaard 64 GB opslag krijgt, een stuk meer dan de karige 16 GB van de huidige iPad Air en mini.

iPad Pro concept

Meer opslagruimte

Zoals gebruikelijk bij de iPad-lijn komt er ook een model met 128 GB en mobiel internet (4G). De grotere iPad Pro zal geleverd worden met iOS 9.1, de eerste grote update van iOS 9 dat vermoedelijk volgende week beschikbaar komt. Qua uitvoeringen blijft Apple ook dicht bij de huidige iPads met de kleuren goud, zilver en spacegrijs. Mogelijk wordt daar later nog een roségouden variant aan toegevoegd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Specificaties iPad Pro

Qua specificaties wordt de iPad Pro veruit het krachtigste iOS-apparaat dat Apple gaat aanbieden. De A9X-processor betekent een flinke boost ten opzichte van de A8X in de iPad Air 2 en met een vermoedelijke upgrade in werkgeheugen wordt het mogelijk om twee volledige apps (in staande modus) naast elkaar te draaien. Dit is dus anders dan de splitscreen-modus van iOS 9, waarbij de apps kleiner getoond worden.

Dat alles komt wel met een prijskaartje. Een startprijs is nog niet bekend, maar de duurste iPad Pro (128 GB opslag en 4G) komt naar verluidt in de buurt van de prijs van een MacBook, schrik niet, 1449 euro.

iPad Pro en MacBook Air

Stylus en toetsenbord

En met meer dan 1000 euro uitgeven ben je er nog niet, omdat Apple besloten heeft standaard geen Force Touch-stylus en toetsenbord bij te leveren. Dit zijn accessoires die apart zullen worden verkocht. Wat betreft het nieuwe draadloze toetsenbord komen er mogelijk twee varianten: eentje die vergelijkbaar is met het huidige Wireless Keyboard en een die tevens dienst doet als hoes voor de iPad Pro.

Naar verwachting start Apple eind oktober met het aannemen van bestellingen. De levering van de eerste iPad Pro’s lijkt iets vertraagd te zijn en begint waarschijnlijk eind november.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Jelle Mol

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar