Terug naar Apple stopt met verkoop van spacegrijze Mac-accessoires
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple stopt met verkoop van spacegrijze Mac-accessoires

Door Koen van Ekeren17 mei 2021 09:542 min. leestijd0

Als je uit bent op spacegrijze Mac-accessoires, kun je maar beter opschieten. Apple lijkt namelijk te stoppen met de verkoop van de spacegrijze Magic Mouse, Magic Trackpad en Magic Keyboard.

spacegrijze accessoires Mac

Spacegrijze Mac-accessoires

De chique Mac-accessoires verschenen in 2017. Ze waren toen nog exclusief voor de spacegrijze iMac Pro, waarvoor Apple bijpassende accessoires maakte. Vanaf maart 2018 waren de accessoires ook afzonderlijk verkrijgbaar.

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand!

• En ontvang €100,- éxtra inruilwaarde
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

In de online Apple Store meldt Apple nu dat de spacegrijze Magic Mouse, Magic Trackpad en Magic Keyboard alleen beschikbaar zijn ‘zolang de voorraad strekt’, wat suggereert dat Apple de verkoop aan het afbouwen is.

Eerder stopte Apple met de verkoop van de iMac Pro. Nu deze Mac niet meer beschikbaar is, ziet Apple blijkbaar geen reden meer om door te gaan met het maken van spacegrijze Mac-accessoires. Je kunt dan alleen nog kiezen voor de witte accessoires.

Voor bezitters van de spacegrijze MacBook Pro of MacBook Air is de beslissing teleurstellend. Hoewel de accessoires van de iMac Pro niet exact dezelfde tint hebben als de spacegrijze MacBooks, matchen ze een stuk beter dan de witte variant.

Tijdelijk?

We hopen stopzetten van de verkoop van spacegrijze Mac-accessoires tijdelijk is. Die kans bestaat ook, want er wordt nog een opvolger van de 27-inch iMac verwacht. Die is waarschijnlijk krachtiger dan de nieuwe 24-inch iMac 2021, die beschikbaar is in allerlei vrolijke kleuren.

We verwachten dat Apple bij de 27-inch iMac kiest voor zakelijkere tinten: zilver en spacegrijs. Daar horen natuurlijk ook bijpassende accessoires bij. De 24-inch iMac kreeg nieuw ontworpen versies van de Magic Trackpad en Magic Mouse, dus ze komen er wellicht ook in een spacegrijze kleur.

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 13 nu tot €10 korting per maand!

• €72 korting én extra inruilvoordeel
• Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar