Terug naar Sony werkt aan "PSPhone" en "PSPad"
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Sony werkt aan "PSPhone" en "PSPad"

Door Redactie iCreate5 maart 2010 10:592 min. leestijd1

Het komt niet als een verrassing, Sony werkt aan een  serie gloednieuwe handheld apparaten. Een maand geleden sprak een van de hoge heren bij Sony al openlijk over plannen om nieuwe producten te richten op het marktsegment van de iPad. Nu komen er meer details boven drijven dankzij een artikel in de The Wall Street Journal:

Bedreigd door Apple’s toenemende collectie draagbare apparaten, ontwikkelt Sony een nieuwe lijn handheld producten. Volgens personen die bij het project betrokken zijn komt er bijvoorbeeld een smart phone waarmee je kunt downloaden en PlayStation games spelen.

De Japanse electronicagigant werkt, volgens dezelfde bronnen, ook aan een project waarbij een draagbaar apparaat wordt ontwikkeld die de scheidingslijn tussen netbook, e-reader en PlayStation Portable vervaagt. Het apparaat is ontworpen om de strijd aan te gaan met multifunctionele producten zoals de Apple iPad.

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Vodafone Runners: De iPhone 13 nu met 3 maanden gratis Apple TV+!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Deze nieuwe gadgets worden dit jaar nog gelanceerd, volgens het artikel. De specificaties en verkoopprijzen zijn nog niet bekend.

Ik ben na het horen van deze geruchten benieuwd waarmee Sony op de proppen komt. Het merk heeft niet mijn voorkeur als het aankomt op mobiele telefoons of mp3-spelers, maar van gamen heeft Sony wel kaas gegeten. Met de PSP als uitgangspunt, en toegang tot de online Playstationshop, is de basis van dit “frankenstein-product” meer dan degelijk.

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

De iPhone 13 nu met 3 maanden Apple TV+

• Extra voordeel met KPN Hussel korting

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Bram Balk
Lezer
Bram Balk

Mooi plan, goed voor de concurrentie. Maar dit kan nog vies tegen gaan vallen voor Sony: ze kunnen wel een telefoon maken, maar daarmee heb je nog geen goede vervanging voor de App Store, laat staan de muziekwinkel van iTunes. Bovendien is de PSP Go een enorme flop aan het worden: het aanbod valt tegen, oude PSP-games zijn niet compatible, de klanten lopen weg, de ontwikkelaars maken geen spellen meer… de PSP is als platform op sterven na dood. Sony MOET daarom bewegen. Wat dat betreft zitten ze ongeveer in hetzelfde schuitje als Microsoft: als de Playstation-phone en Windows Phone… Lees meer »