Terug naar Sony-hack onthult details over nieuwe Steve Jobs-film
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Sony-hack onthult details over nieuwe Steve Jobs-film

Door Jelle Mol15 december 2014 11:142 min. leestijd0

De hack van Sony Pictures blijft de gemoederen bezighouden in de entertainmentwereld. De filmstudio werd eind november het slachtoffer van een grootschalige hack en sindsdien worden films, scripts en persoonlijke gegevens van acteurs op internet gedumpt. Behalve het salarisstrookje van Jennifer Lawrence en het script van de nieuwe James Bond-film zijn er nu ook details over de aankomende Steve Jobs-film boven komen drijven.

Rol van Steve Jobs

De film, die gebaseerd is op de officiële Steve Jobs-biografie, wil nog steeds niet echt van de grond komen. Eerder lieten Leonardo DiCaprio en Christian Bale de rol van Jobs aan zich voorbijgaan. Naar verluidt is het nu Michael Fassbender die de rol gaat vertolken, maar omdat de film van Sony naar Universal Pictures is verhuisd, wordt daar in de uitgelekte e-mails geen woord over gerept. Op die bevestiging is het dus waarschijnlijk nog even wachten, maar ondertussen komen we wel meer te weten over de achtergrond van de film.

Steve Jobs iPod Classic

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

‘Fantastisch script’

Begin 2014 bleek regisseur David Fincher dolenthousiast te zijn over het script, blijkt uit uitgelekte e-mails. Ook de auteur van de biografie, Walter Isaacson, vond het fantastisch. ‘Ik heb tranen in mijn ogen en ben erg onder de indruk van het verhaal en het einde.’ Scriptschrijver Aaron Sorkin gaf eerder aan dat de film slechts uit drie scènes zou bestaan, en suggesties voor de filmlocaties zijn een auditorium, restaurant en garage. Dat betekent dat in de film in ieder geval een productpresentatie en de ‘legendarische garage’ aan bod komen.

Door de wisseling in de rolverdeling heeft de film helaas ook te maken met een slechtere omzetverwachting. Die zou met 25% zijn gedaald nadat DiCaprio voor de rol paste. Dat zou verklaren waarom Sony Pictures geen interesse meer heeft in het produceren van de film.

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar