Terug naar Sony gaat de strijd aan met Spotify met iOS-app
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Sony gaat de strijd aan met Spotify met iOS-app

Door Redactie iCreate22 mei 2012 09:511 min. leestijd0

Sony komt vandaag met een app voor muziekstreamingdienst Music Unlimited. Hiermee gaat het Japanse miljoenenbedrijf de strijd aan met concurrenten als Spotify en Slacer. De app is  al beschikbaar in de App Store van Nieuw-Zeeland en verschijnt vandaag, 22 mei, in de Store van veertien andere landen. Helaas vallen Nederland en België niet onder die veertien en zullen wij nog wat langer geduld moeten hebben. Het is nog niet bekend wanneer de app bij ons uitkomt.

Sony’s streamingdienst is al beschikbaar op de PlayStation 3 en bluray-spelers. Er zijn op dit moment twee abonnementen voor de dienst die ook voor de iOS-versie gelden: een ‘standaard’ abonnement, dat 4 dollar kost, en een premiumvariant, waarvoor je 10 dollar per maand neertelt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Verschil

Het belangrijkste verschil tussen de twee abonnementen is dat het alleen met een premium-account mogelijk is om zelf te kiezen welke muziek je luistert en om de tracks offline te luisteren. Met een standaardaccount kun je alleen radiokanalen online streamen.

Proberen?

Wie kennis wil maken met de dienst kan voor dertig dagen een premium-account proberen. Maar dan moet de dienst natuurlijk wel eerst bij ons beschikbaar worden.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Redactie iCreate

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar