Terug naar Smart Keyboard voor iPad Pro nu verkrijgbaar met Nederlandse indeling
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Smart Keyboard voor iPad Pro nu verkrijgbaar met Nederlandse indeling

Door Sven Lamers3 augustus 2016 09:242 min. leestijd0

Het is al bijna een jaar geleden dat Apple de iPad Pro met het Smart Keyboard presenteerde. In onze test vonden we het toetsenbord prima, maar ergerden ons eraan dat er geen Nederlandse toetsindeling beschikbaar was. Dat gemis heeft Apple nu verholpen: sinds vandaag krijg je het Smart Keyboard voor de 9,7-inch en 12,9-inch iPad Pro ook in het Nederlands … of Brits Engels, Duits (QWERTZ), Frans (AZERTY), Spaans of Italiaans, als dat meer van je gading is.

Smart Keyboard verschillen

Smart Keyboard voor iPad Pro

Het toetsenbord verbind je via de Smart Connector met je iPad Pro. Tegelijkertijd fungeert het Smart Keyboard als beschermhoes voor je iPad – je zou het ook een Smart Cover met toetsen kunnen noemen. Overigens lijkt de Amerikaanse indeling best wel op de Nederlandse, maar er zijn kleine verschillen waaraan je moet wennen. Vooral als je vaak tussen je Mac-toetsenbord en Smart Keyboard wisselt, gaat er nog wel wat mis tijdens het typen. Een voorbeeld is de Enter-toets. Op een Amerikaans toetsenbord is die horizontaal geplaatst, op een Nederlands verticaal met een haakje. Zo drukten we tijdens onze test vaak op de backslash-knop in plaats van Enter.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Prijs en beschikbaarheid

Zoals gezegd is het toetsenbord vanaf vandaag beschikbaar. De prijs is nog hetzelfde als voorheen, namelijk 169 euro voor de 9,7-inch variant en 179 voor de 12,9-inch variant.

Zat je alleen nog hierop te wachten en wil je nu meteen je iPad Pro inclusief Nederlandse Smart Keyboard bestellen? Let dan op tijdens het bestelproces, want standaard is de Amerikaanse indeling geselecteerd.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar