Terug naar Slim springtouw toont aantal sprongen pal voor je neus
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Slim springtouw toont aantal sprongen pal voor je neus

Door Laura Grootaarts21 juli 2016 11:332 min. leestijd0

Iedereen heeft weleens touwtje gesprongen. Eigenlijk is het jammer dat we daar als volwassenen mee gestopt zijn, want het is een geweldige manier om calorieën te verbranden en om in vorm in te blijven (of te komen). Een hoop spullen zijn de laatste jaren slimmer geworden, van telefoons tot speakers tot koffiezetautomaten, en nu blijkt dat ook een stom stuk touw ‘slim’ kan worden. In de online Apple Store is vanaf nu een slim springtouw te vinden: de Smart Rope LED Jump Rope.

Slim springtouw

Meet hoe vaak je springt

Het slimme springtouw heeft magnetische sensoren die meten hoe vaak je springt en hoe lang je al aan het springen bent. Via bluetooth worden de gegevens overgeblazen naar je iPhone, iPad of Apple Watch. De bijbehorende app, Smart Gym, geeft je aan de hand van deze informatie trainingstips. Maar wat vooral heel leuk is: in het springtouw zitten 23 lampjes verwerkt en die projecteren je fitness-gegevens pal voor je neus, midden in de lucht. Dat ziet er ongeveer zo uit:

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Slim springtouw kopen

De Smart Rope is te koop in de online store van Apple in de maten M tot en met L. L is trouwens nog steeds niet al te lang, die is bedoeld voor gebruikers met een lengte van maximaal 1 meter 88. Het springtouw kost 89,99. Overigens verkoopt bol.com ook een gewoon fitness springtouw voor 5 euro. Dat je het even weet.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar